Tágas 4 vagy 5 szobás ház, kertes bungaló 600 m2, Vinosady

Ország.: Szlovákia
Város.: Pezinok
Régió.: Vinosady
Utca.: Modranská
134.13 m²
600 m²
eladó - Családi ház - Új épület
339.000,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

17703x listában megjelenítve / 464x részletesen megjelenítve / 6x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

HÁZLEÍRÁS:

A Domy pre lyů ingatlaniroda eladásra kínál egy gyönyörű 134,13 m2 alapterületű, kertes családi házat 600 m2 területen a Vinosadyban. helyszín a Delevarová utcában - tervezett kivitelezés. A ház projekt megfelel a jelenlegi szigorú alacsony energiafogyasztási szabványoknak, és még igényesebb ügyfelek igényeit is kielégíti. Az alaprajz szigorúan nappali és éjszakai részre van felosztva úgy, hogy azok ne zavarják egymást. Minden helyiségbe egy nagy beépített gardróbot terveztünk. A nappali össze van kötve a konyhával és az étkezővel, valamint tolóajtókon keresztül egy részben fedett, kertre néző terasz is van. Ezzel a projekttel választhat 4 szobás garázzsal vagy 5 szobás változatot, míg a garázs helyett egy szoba saját bejáratú dolgozószobaként is szolgálhat.

A HÁZ ÁLLAPOTA:



A házban szabványos anyagokat használnak - kerület és teherhordó falak polírozott Pezinská tégla 30 300 mm, tetőfedés MEDITERAN vagy BRAMAC - fekete, tetőszigetelés ásványgyapot 300 mm + szigetelés 80 mm • homlokzati szigetelés - polisztirol 150 mm. Homlokzati szín - vakolat (választott). A házban műanyag nyílászárók és bejárati ajtók vannak - kívülről 3 üveg SALAMANDER antracit színben laminálva. Padlók - padlópolisztirol és esztrichek, csempe- és úszópadlóra készen, komplett villanyelosztás, fehér kapcsolók és aljzatok, adatelosztás projekt szerint, egyéb adathálózatok csatlakozási lehetőségének előkészítése. A házban komplett elektromos padlófűtés, melegvíz tartály, bojler, komplett vízelosztás, falak - vakolat+fehér festékalap 2x, komplett gipszkarton, kandalló előkészítés. A ház közműhálózatra lesz rákötve - víz, villany, csatorna, holodom állapotban kínáljuk, érdeklődés esetén igény szerinti kivitelezési lehetőség.

A ház körüli telek az alapoktól a talajjal egyengetett, betonozott terasz - beton, burkolt parkoló, oldal (1x) - zöld háló.

HELY:


A ház csendes helyen található családi házak között a közelben teljes felszereltséggel, 20 perc. Pozsonyból.

Ezt az ingatlant a cégen keresztül kínálja Házak - az ingatlan átruházásával járó díjakat a közvetítői jutalék tartalmazza - az ingatlan-nyilvántartási letétbe helyezési javaslat alapdíja összegben 100 euró, az eladó aláírásának ellenőrzési díja a szerződéseken, a szerződések elkészítése és a szerződések ügyvédi felhatalmazása, kárbiztosítás 1,5 millió euróig, jelzáloghitel-tanácsadás és teljes körű ingatlanszolgáltatás.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe600 m²
Beépített terület166.27 m²
Terület166.27 m²
Hasznos terület134.13 m²
Szobák száma5
Tulajdonviszonyvállalati
Ingatlan állapotaszerkezetkész
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Vízvízvezeték hálózat
Villany230V
Gáznem
Csatornahállózatnem
Internetoptika
Fürdőszobafürdőkád és zuhanyzósarok
Fűtésvillany
Terasz1
Pincenem
Garázsigen
Parkolóigen
Mérnöki hálózatokigen
Építőanyagtégla
Hőszigetelésigen
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványigen
Ablakokműanyag
Terepsík
Megközelítésaszfaltút
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-LK-11 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!