Raktárak és ipari épületek, Majerská cesta, eladó, Banská Bystrica, Sz

Ország.: Szlovákia
Város.: Banská Bystrica
Régió.: Banská Bystrica
190 m²
eladó - Raktárak és ipari épületek
1.167.000,- €
Tegyen árajánlatot

16151x listában megjelenítve / 938x részletesen megjelenítve / 405x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

A LEGALACSONYABB ÁR GARANCIÁJA. Ezen a területen található adminisztratív épület, garázsok, hídmérleg és acélcsarnok óvóhelyiséggel. Az adminisztratív - üzemi épület a terület bejáratánál található. Ez egy kétszintes panelház, lift nélkül. A földszinten öltözők, LV alállomás, iroda és szaniterek találhatók. Az emeleten irodák, konyha és pihenő található. Az épületben villany, víz, csatorna van, az épület fűtése infrapanelekkel közvetlenül kombinált. Az épület 2021-ben részleges felújításon esett át, míg a földszint felújításra került. Az összes vezetéket kicserélték a padló felújításának előkészítésével együtt. A beépített terület kb 190m2.
A terület bejáratánál, közvetlenül a hídmérleg mellett található a mérőfülke - egy acélkeretes konténer. A híd léptéke 8 m-rel a talaj felett van. A garázsok az adminisztrációs épület mögött találhatók. Területük egy kamiongarázsra és egy kis műhelyre oszlik, beépített villany-, víz- és szennyvízelvezetéssel. Az épület fűtött. A menedékes acélcsarnok egy olyan tér, ahol van egy gödör, amelyet eredetileg présként használtak. Az északi oldalon anyag tárolására szolgáló fészer található. A teljes beépített terület 1328 m2. Az egész objektum be van kerítve.

A feltüntetett ár az ÁFA-t NEM tartalmazza.



Komoly érdeklődés esetén RK-nkban részletesebb tájékoztatást adunk.

Ingatlanát is bérbe adjuk és eladjuk. Segítünk előkészíteni az ingatlant bérbeadásra vagy eladásra. Gondoskodunk Önöknek minőségi adásvételi szerződések elkészítését, szakértői véleményezést, kataszterkészítést, ingatlan átadást, energia átadást. Szükség esetén statikai felmérést, geometriai tervek elkészítését, ingatlantisztítást, jogi tanácsadást biztosítunk. Zólyomban, az A. Sládkoviča utca 1. szám alatt, a FŐPOSTÁVAL szemben és az SLSP mellett találhat meg minket. telefonszám: , e-mail:

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Beépített terület190 m²
Terület7792 m²
Emeletek száma2
Tulajdonviszonyvállalati
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Vízvízvezeték hálózat
Villany230/400V
Csatornahállózatigen
Fűtésgáz
Garázs4 autó
Felvonónem
Parkolósaját fenntartott
Mérnöki hálózatokigen
Építőanyagpanel
Felszereltség részben berendezett
Hőszigetelésnem
Légkondicionálónem
Energia tanúsítványB
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--950 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!