NOVÉ KOŠARISKÁ - Egyedülálló ház igényes embereknek, mindössze 15 perc

Ország.: Szlovákia
Város.: Senec
Régió.: Dunajská Lužná
Utca.: Horná
192.98 m²
626 m²
eladó - Családi ház - Új épület
664.900,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

67790x listában megjelenítve / 1229x részletesen megjelenítve / 470x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Modern kialakítású 5 szobás új épület, mindössze 15 percnyire autóval Pozsony központjától, alapterülete közel 200m2, alacsony Az energiaköltség a hőszivattyúnak köszönhetően 6 ares (626m2)-nél nagyobb telken van beállítva. A modern, tágas és elegáns élet definícióját a parkosított kert határozza meg, fedett terasszal, 2 szabadtéri parkolóhellyel és egy tágas duplagarázzsal. A belső teret egy luxuskonyha uralja, relaxációs szoba szaunával, olasz gres padló az egész házban, LED világítás, tágas szobaméretek, valamint a ház színvonalon felüli felszereltsége.

Tények a házról:


Telek területe: 626m2
Hasznos alapterület: 193m2

Szobák száma: 5


Erkély: 10,85m2
Terasz: 24m2

Garázs: 43m2


A ház költségei 100EUR/hó. villany, +25EUR/hó. víz
Fűtés hőszivattyún (víz-víz)

Kandalló meleg levegő elosztással


Állapot: új építésű
Jóváhagyás: 2010

Elhelyezés és felszerelés:


A házba egy nagy előszobán (7,3m2) keresztül lehet bejutni, beépített gardróbbal, vagy közvetlenül az összenyitható duplagarázson (43m2) is be lehet jutni a házba. a ház belsejébe.
A földszinten található egy nappali, mely egy nappalit (36m2) foglal össze egy konyhával (13m2) és egy étkezőt. A nagy üvegezett területek optikailag további 24m2 kültéri terasszal növelik a hasznos területet.
A földszinten található egy vendégszoba (11,7m2), egy alsó fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel és bidével (6m2).
Az emeleten folyosó (19m2), külön WC, mosókonyha (mosókonyha), tágas, színvonalon felüli fürdőszoba (12m2) zuhanyzóval, atipikus káddal és három különálló szoba található.
A fő hálószoba 19,2 m2 alapterületű + további 11 m2 gardrób a tolóajtós rendszer mögött.
A második szoba 20,5 m2 alapterülettel, mely jelenleg relaxációs helyiségként szolgál. Van egy nagy finn (száraz) szauna, sportfelszerelés, valamint egy pihentető dupla rattan nyugágy.
A harmadik szoba, a legnagyobb a földszinti szobák közül, 28m2-es erkélyre nyílik, több mint 10m2 további területtel, ez a szoba könnyen szétosztható. két szobába.

Állapot és technológiák:


A ház 380 mm vastagságú hőszigetelő téglából épült (Heluz STI), mely további 160 mm vastagságú polisztirol szigeteléssel van ellátva. Bramac tetőburkolat, a födém vízszintes szigetelése két rétegben, összesen 700 mm vastagságban. A padlástér összecsukható lépcsőkön keresztül érhető el, és további tárolóhelyként is szolgálhat.
A fűtésről hőszivattyú gondoskodik, mely két külön fúrt kút talajvizét használja fel fűtésére. Ez az egyik leghatékonyabb fűtési forma. A ház kandallóval van felszerelve, amely a meleg levegőt a föld feletti második emeletre osztja el, és hatékony fűtést biztosít a téli hónapokban. A műanyag ablakok a vezető németországi Gealan S 8000IQ gyártótól származnak, az Aubi vasalattal.
Az épületet SATEL biztonsági rendszer védi, mozgásérzékelőkkel minden helyiségben. A ház mindkét emeletén van egy videós portás billentyűzettel.
A garázskapu a Lomax cégtől származik, vezérléssel és motorral a német Marantec cégtől.
Minden konyhai készülék beépíthető, Electrolux és Whirlpool márkájú. Mégpedig fagyasztóval kombinált hűtőszekrény, második hűtőszekrény, mosogatógép, elektromos légkeveréses sütő, mikrohullámú sütő, páraelszívó, indukciós főzőlap, beépített boros szekrény. A konyha a német Blum márka vasalatával van felszerelve.

Földterület és kert:


A beépített terület (155m2) levonása után 471m2 marad pihenésre, kert emelt ágyás formájában és a ház környezete. Az öntözésről a Hunter automata öntözőrendszer gondoskodik. A teraszt alumínium visszahúzható pergola fedi a távirányítóhoz.
A telek teljesen be van kerítve tégla kerítéssel, matt üveggel kombinálva, ami hozzáadja a ház építészetének általános modernségét és időtlenségét.
A ház mögött, hogy az esztétikai benyomást ne zavarja, faház (kb. 12 m2) épül a szerszámoknak és a fának.

Teljes ár jutalékkal együtt: 664 900EUR



Polgári létesítmények és környék:
Dunajská Lužná teljes polgári felszereltséggel rendelkezik, mint például éttermek, bevásárlóközpont számos intézettel, gyógyszertár, posta, bioélelmiszerek, egészségügyi központ, általános iskola, óvodák és még egy teniszakadémia is.
További sportlátványosság a keresett Duna-part, bicross pálya és egyebek.
Lužné les közelsége számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a kikapcsolódásra.
A Nové Košariská tavak (Malá és Veľká voda), amelyekhez jó vízközeli strandok, éttermek és frissítőket kínáló büfék várják, mindössze 15 perces sétával elérhetők. Az aktív kikapcsolódásról és a sportolásról a somori X-Bionic multifunkcionális komplexum is gondoskodik.

Elérhetőség és szállítás:


A D4R7 elkerülő projekt hozzájárult a pozsonyi közlekedés kényelméhez és sebességéhez.
Pozsony központjának megközelíthetősége - 15 perc. autóval, csatlakozás a pozsonyi elkerülő úthoz D4- 5 perc. autóval.
A községben kényelmes, rendszeres busz- és vonatközlekedés biztosított.

A ház helye és közvetlen környezete:


A környéken található még bioélelmiszer, egészségház, óvoda, iskola, de tömegközlekedési megálló, vagy akár teniszakadémia is. A fő attrakció a népszerű sportgát. Mindössze 15 perces sétára egy csendes utcán találhatók a két legkeresettebb víztest - Nové Košariská - kavicsos strandjai. Dunajská Lužná teljes körű polgári szolgáltatásokkal rendelkezik, mint például éttermek, bevásárlóközpont számos intézettel, gyógyszertár, posta, bioélelmiszerek, egészség
központ, általános iskola, óvodák vagy akár egy teniszakadémia. További sportlátványosság a keresett Duna-part, bicross pálya és egyebek.
Lužné les közelsége számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a kikapcsolódásra. A Nové Košariská-tavak (Malá és Veľká voda) mindössze 15 perces sétával elérhetők.
jól megközelíthető strandokkal, éttermekkel és frissítőkkel ellátott büfékkel rendelkeznek. Az aktív kikapcsolódásról és a sportolásról a somori X-Bionic multifunkcionális komplexum is gondoskodik. A D4R7 elkerülő projekt hozzájárult a pozsonyi közlekedés kényelméhez és sebességéhez. Pozsony központjának megközelíthetősége - 15 perc. autóval, csatlakozás a pozsonyi elkerülő D4-hez - 5 perc. autóval. A községben kényelmes, rendszeres busz- és vonatközlekedés biztosított.

Szervezze meg ennek az egyedülálló háznak a megtekintését egy csendes, tavak melletti utcában, Dunajská Lužna jól felszerelt és keresett helyén, és ígérjük, nem fogja megbánni.
Ha felkeltettük érdeklődését, keressen bizalommal a -as telefonszámon.

Ezt az ingatlant a Házak embereknek cégen keresztül kínálják - az ügynöki jutalék tartalmazza az ingatlan átruházásával járó díjakat - az ingatlankataszterben történő letétbe helyezési javaslat alapdíját€ összegben 100, az eladók szerződéseken szereplő aláírásának ellenőrzésének, a szerződések elkészítésének és a szerződések ügyvédi engedélyezésének díjai, 1,5 millió euróig terjedő kárbiztosítás, jelzáloghitel-tanácsadás és teljes körű ingatlanszolgáltatás.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe626 m²
Terület192.98 m²
Hasznos terület192.98 m²
Emeletek száma2
Szobák száma5
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Vízkút és vízvezeték hálózat
Villany230/400V
Gázigen
Csatornahállózatigen
Internetoptika
Fürdőszobaigen
Fűtéskombinált
Erkélyigen
Lodzsianem
Teraszigen
Pincenem
Garázs2 autó
Parkolóigen
Mérnöki hálózatokigen
Építőanyagtégla
Felszereltség berendezett
Hőszigetelésigen
Kandallóigen
Energia tanúsítványigen
Ablakokműanyag
Terepsík
Megközelítésbeton
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-JN-697108 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!