Modern irodák már 19m2-től egy teljes emeletig (600m2)

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Ružinov
Régió.: Bratislava - Nivy
Utca.: Miletičova
40 m²
kiadó - Irodahelység
8,- €/m2/hó Energiaellátás:
6 €
+6,00€ bérlés, +Bruttó, beleértve a jutalékok
Tegyen árajánlatot

10462x listában megjelenítve / 618x részletesen megjelenítve / 421x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Bérlésre kínálunk irodahelyiségeket Bratislava széles központjában, a Miletičova utcában található adminisztratív épületben. Az épület kiválóan megközelíthető autóval – autópálya 5 perc, repülőtér 10 perc, központ 10 perc.

Az épület teljes körű felújításon esett át. Az egyes emeleteken lévő helyiségek úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek a legmodernebb bérlési követelményeknek, nemcsak nagyvállalatok számára, hanem kisebb munkacsoportok és egyéni irodával rendelkező személyek számára is. Az irodák nem átjárók, de igény esetén összeköthetők és az igényeknek megfelelően alakíthatók.

Minden emeleten legalább egy közös konyha és mosdó található. Az épület légkondicionált, recepcióval és őrző szolgálattal, kártyás és kamerás rendszerrel rendelkezik. A bérlők számára rendelkezésre áll egy nagy konferenciaterem is. A pincében raktár/archívum helyiségek találhatók. Az épületbe való belépés 24/7 biztosított.

Kínálatunkban szerepelnek 19,83 m2, 30,60 m2, 39,66 m2, 40,53 m2, 60 m2, 102,77 m2, 122,04 m2 méretű irodák és teljes emeletek (600m2).

Bérleti díj:



8,- Eur/m2 irodatér/hónap + ÁFA

4,25- Eur/m2 közös terület/hónap + ÁFA


További díjak:
energia előleg: 2,92EUR/m2/hónap + ÁFA
SBS, napi takarítás, higiénia, ellenőrzések, üzemeltetés: 3,50EUR/m2/hónap + ÁFA
Teljes ár energiával és szolgáltatásokkal (irodatér): 14,42EUR/m2/hónap + ÁFA

Az épület optikai hálózattal rendelkezik. A bérlők választhatnak a következő szolgáltatók közül - TELEKOM, SLOVANET, Vnet, RAINSIDE - a választott szolgáltatóval kötött szerződést a bérlő maga írja alá. Az irodák bútorozhatók, vagy üresen is bérelhetők. Az adminisztratív épület saját zárt parkolóját kínálja 58 parkolóhellyel, amelyek sorompóval, kamerarendszerrel és 24/7 biztonsági szolgálattal védettek.

Használja ki egy megbízható ingatlaniroda szolgáltatásait, amely több mint 21 éve van a piacon! További információkért látogasson el weboldalunkra vagy küldjön nekünk e-mailt az igényeivel, és mi ajánlani fogjuk Önnek a megfelelő ingatlant.
kluc.sk, RK Kľúč, Tel.:

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület40 m²
Hasznos terület40 m²
Emeletek száma9
Tulajdonviszonyvállalati
Ingatlan állapotafelújított
Státuszaktív
Internetoptika
Felvonóigen
Parkolósaját fenntartott
Hőszigetelésigen
Légkondicionálóközponti
Ablakokműanyag

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--202 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!