MA/KOSTOLIŠTE - Modern új épület a MARTINA BENKA ALEY-ben ​

Ország.: Szlovákia
Város.: Malacky
Régió.: Kostolište
Utca.: Martina Benku
111.04 m²
453 m²
eladó - Családi ház - Új épület
320.000,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

39636x listában megjelenítve / 805x részletesen megjelenítve / 463x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kizárólag eladásra kínálunk egy 4 szobás új épületet Kostolište község modern, nemrégiben kialakított részén - MARTINA BENKA AVENUE. A családi ház 2024. I. negyedévében, 2024. 3. negyedében pedig jelenleg még változtatható színvonalon épül fel. Egyemeletes épületnek tervezték, lapos tetővel, francia ablakokkal.

SZABVÁNY:


A ház tégla tömbből épül HELUZ családi hr. 25cm, ásványgyapottal szigetelve hr. 15 cm. A családi ház fűtése elektromos padlófűtés + meleg levegős kandalló lesz. Forrás - hőszivattyú, nyílászárók: alumínium 3 üveges. A ház magasabb színvonalú lesz, mely kivitelezés során a megrendelő igényei szerint változtatható. A jelenleg kiválasztott szabvány a következőket tartalmazza: laminált padló az egész házban, kerámia és járólap a fürdőszobában + szaniterek, konyhai egység beépítésének előkészítése, klíma, elektromosan vezérelt külső redőny beépítése. A keretes beltéri ajtók a szabvány részét képezik. Felár ellenében komplett befejezés lehetséges, beleértve a konyhabútort is - bővebb információ közvetlenül a szemlén.

ELHELYEZÉS:


A ház elrendezése: 4 szoba (tágas nappali konyhával és 3 hálószoba), 2 fürdőszoba, egy folyosó, egy előszoba és egy terasz. Illusztrációként lásd a mellékelt alaprajzot.
A ház hasznos területe: 111,04m2

FÖLD:


A 453m2-es telek az utca végén található (utolsó előtti telek). A terep sík, az ingatlan mögött nagy mező található. A helyszín elsősorban zöldellő kilátásával és természetével tűnik ki, hiszen a telkeket fenyvesek másolják. Előnye, hogy a nagyfeszültségű védőövezetnek köszönhetően a telek mögötti további beépítés nem lehetséges. A telekre minden közmű be van kötve: kommunális víz, villany, csatorna, gáz és optika. A telek teljesen bekerített (két oldalon kőkerítés, elöl és hátul háló). A bekötőút túlnyomórészt közterületi és aszfaltos, de már van egy darab szilárd burkolatú út, amely közvetlenül az ingatlanhoz vezet, amin a tulajdonosok tulajdoni hányaddal rendelkeznek.

Teljes ár standard és jutalékkal együtt: 320 000EUR.

Ha túra felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a -as telefonszámon.

HELY:


A telek, amelyen egy családi ház építése kezdődik, Kostolište faluban található, mindössze 5 percre Malaciek központjától. A telek egy új építésű falurészben található, melyben az új építésű családi házakon kívül civil felszereltséget is találunk. Ez a Martina Benka utca, ahol a közelmúltban rengeteg új épület épült, így ideális hely fiatal családok számára. Az autópályához való gyors csatlakozásnak köszönhetően ez a falu kiváló lakhatási alternatívává válik, Pozsony jó megközelíthetőségével (kb. 35 perc autóval).

Ezt az ingatlant a Házak embereknek cégen keresztül kínálják - az ügynöki jutalék tartalmazza az ingatlan átruházásával járó díjakat - az ingatlankataszterben történő letétbe helyezési javaslat alapdíját€ összegben 66, az eladók szerződéseken szereplő aláírásának ellenőrzésének, a szerződések elkészítésének és a szerződések ügyvédi engedélyezésének díjai, 1,5 millió euróig terjedő kárbiztosítás, jelzáloghitel-tanácsadás és teljes körű ingatlanszolgáltatás.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe453 m²
Beépített terület118.31 m²
Terület118.31 m²
Hasznos terület111.04 m²
Emeletek száma1
Szobák száma4
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Vízvízvezeték hálózat
Villany230/400V
Gáznem
Csatornahállózatigen
Internetoptika
Fűtésvillany
Terasz1
Parkolósaját fenntartott
Mérnöki hálózatokigen
Építőanyagtégla
Felszereltség nem berendezett
Hőszigetelésigen
Kandallóigen
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványigen
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Terepsík
Megközelítésbeton
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-JN-697101 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása