Kiadó 2 szobás lakás, 2 szobás lakás, Bajkalská, Bratislava - Nové Mes

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Nové Mesto
Régió.: Bratislava
Utca.: Bajkalská
50 m²
kiadó - 2 szobás lakás
690,- €/hó
Tegyen árajánlatot

24652x listában megjelenítve / 545x részletesen megjelenítve / 545x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kiadó 2 - szobás design lakás Pozsonyban, Bajkalska utcában, Újváros városrészben. A lakás alapterülete 50 m2 + 4,3 m2 loggia.

A 13. emeleten található egy modern épületben III tornyok alumínium homlokzatú, redőnnyel ellátott alumínium homlokzattal.

Ideális egy vagy egy pár számára, teljesen légkondicionált, van egy külön hálószoba franciaággyal és három egyedi készítésű szekrénnyel, TV - LCD képernyő + dolgozósarokkal, nappali TV-vel és kanapéval, étkezővel egy modern konyhasarokkal beépített hűtőszekrénnyel, fagyasztóval, mikrohullámú sütővel, üvegkerámia négyégős tűzhelyen belül. A fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, modern automata mosógéppel felszerelt. A WC különálló. A lakás bejáratánál található egy tárolósarok a ruhák és cipők tárolására.

A lakáshoz tartozik még egy modern fitneszterem ingyenes használata konyhasarokkal és szaniterekkel (WC + zuhanyzó) + 260 m2-es modern családi szoba alkalmi partik és családi ünnepségek lebonyolítására.

Az egész lakásban strukturált kábelezés van, nagy sebességű internet-hozzáféréssel, valamint vezeték nélküli Wi-Fi-vel.
A lakáshoz tartozik 1x mélygarázs parkolóhely a lift bejáratának közelében, kerekesszékkel megközelíthető. A szolgáltatások közé tartozik a 24 órás portaszolgálat, a posta, a takarítás, valamint a lakásba való szállítás stb. A földszinten TERNO élelmiszerboltok, éttermek (Towers Steak & Salad Restaurant, LeTorri - Restaurant & Bar, Geisha Sushi Bar és Aloha Poké Bar) , kávézók, ATM-ek, 3V szalon, szolárium, sportbolt (KAKTUS BIKE) található.

A III Towers környéke mindent kínál, ami az aktív élethez szükséges - pihenés, vásárlás, szórakozás és sport vagy kulturális tevékenységek. A közelben található egy modern bevásárlóközpont VIVO! , uszoda Pasienky, Kuchajda-tó és sport- és kulturális központ Nemzeti Teniszközpont, jégpálya, Slovan labdarúgó stadion, labdarúgó stadion, kézilabda csarnok, Elán atlétikai sportcsarnok, Pasienky kézilabda csarnok.

A lakás azonnal rendelkezésre áll. A bérleti díj 690,-EUR/hó + 150€ energiaköltség.

Parkolóhelyet tartalmaz.



A bérleti szerződés aláírásakor 2 havi bérleti díj kauciót kell letenni.

Érdeklődés esetén és megtekintés céljából vegye fel velünk a kapcsolatot Mgr. Jana Besedová a -as telefonszámon vagy a e-mail címen.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület54.32 m²
Hasznos terület50 m²
Emelet13
Státuszaktív
Internetwifi
Fürdőszobaigen
Lodzsia1
Felvonóigen
Parkolósaját fenntartott
Felszereltség berendezett
Légkondicionálóigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-III.Veže Bratislava . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!