ELADÓ HÁZRÉSZ

Ország.: Magyarország
Város.: Szob
Régió.: Bernecebaráti
eladó - Családi ház
76.000,- €
Tegyen árajánlatot

17685x listában megjelenítve / 1550x részletesen megjelenítve / 182x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

A Börzsöny és az Ipoly-völgy találkozásában, Pest megye legészakibb településén, gyönyörű természeti környezetben kínálunk eladásra építész-belsőépítész által tervezett, tornácos parasztházat idéző, de külső megjelenésében is, belső kialakításában is a mai kor igényeinek megfelelő lakóházrészt.

Az épület saját célra épült, igényesen kivitelezve. Minden nyílászáró egyedi, saját tervezésű, a tulajdonos asztalosműhelyében, jó minőségű fából készült.

A házrész egy egyszobás és egy kétszobás apartmanból áll, szobánként külön zuhanyzó-mosdó-WC-vel. Jelenlegi formájában is használható vagy igény szerint átalakítható egy komplett lakássá. Üzleti célra is alkalmas. Hasznos alapterülete 74,5 m2. A telek teljes területe 838 m2, melynek kb. fele saját használatra leválasztható.


A telek kedvező elhelyezkedése szép kilátást biztosít nyugat felé a templomdombra, kelet felé pedig az erdővel borított hegyvidékre.

Az egyedi tervezésű épület magas színvonalú belső kialakítással és rendben tartott kerttel várja az érdeklődőket!

Az ingatlan azonnal birtokba vehető.



Környék:

Az ingatlan közelében bevásárlási lehetőség, posta, iskola és óvoda is található.

Esztergom 40, Balassagyarmat 37 km-re van a településtől, míg a szomszédos Ipolyság városi szolgáltatásokkal néhány perc alatt elérhető autóval.

A település közelében számos erdei kirándulóhely található, kisvasút, kerékpáros túracélpontok, történelmi épületek, strand.

Csillagtúra-szerű kirándulások is tehetők a Dunakanyarba, a Börzsönybe, a Bánki tóhoz, Drégely várához, és a közeli Felvidéki városokba (várak, kastélyok), hiszen Zólyom, Léva, Besztercebánya is elérhető közelségben van. A kb. 20 km-re lévő Gyűgyi Gyógyfürdőbe akár kerékpárral is el lehet jutni. Az Ipoly folyó vízi sportok (fürdés, evezés, horgászás stb.) lehetőségét biztosítja.

A ház egészét jelenleg egy tulajdonos használja, de két egységből áll. A használatbavételi engedély két lakásra szól. Megállapodás szerint a ház egésze is megvehető.


www.dkom.sk

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Státuszaktív
Vízkút
Villany230/400V
Gázigen
Garázsnem
Ablakokműanyag

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--491 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása