Eladó Építési telek, Építési telek, Detva, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Detva
Régió.: Klokoč
1627 m²
eladó - Építési telek
71.588,- €
44,- €/m2
Tegyen árajánlatot

12541x listában megjelenítve / 893x részletesen megjelenítve / 325x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Egyedülálló lehetőségünk van, hogy egy csodálatos kilátással rendelkező telek tulajdonosává váljon Klokoč faluban. Ez a telek ideális hely a nyugalmat és a természet szépségét keresők számára. A telek a község belterületén található. Ez a hely népszerű a természet közelsége és az összes szükséges szolgáltatás és kényelem kényelmes elérése miatt.
Méretek és felhasználási lehetőségek: A telek területe 1.627 m2. Mérete 60m x 27m. Az ingatlanon víz, villany bekötés és optikai internet be van kötve. A telek mérete változatos felhasználási lehetőségeket kínál. Saját álomházat építhet rá terasszal (lásd fotó - vizualizáció), ahonnan gyönyörű kilátásban gyönyörködhetünk. A terület ideális hely kertészek és természetbarátok számára is, akik itt alakíthatják ki zöld paradicsomukat.
Megközelíthetőség: Klokoč falu jó összeköttetéssel rendelkezik a környező városokkal és falvakkal - Zólyom városa autópályával 21 km-re, Detva 17 km-re található. Mindkét város 15 percen belül elérhető. - gyorsan és kényelmesen. A környék számos gyalogos és kerékpáros útvonalat kínál, amelyek elvezetik Önt a gyönyörű természethez.
Ha olyan helyet keres, ahol megteremtheti saját paradicsomát a természetben, és közben élvezheti a békét és harmóniát garantáló kilátást, ez a telek az ideális választás az Ön számára.
További információért és túráért keressen minket bizalommal a telefonszámon vagy a telefonszámon. Lehet, hogy ez a lehetőség nem tart sokáig, ezért ne habozzon, és legyen tulajdonosa ennek a gyönyörű földrészletnek Klokoč faluban még ma!

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe1627 m²
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Vízvízvezeték hálózat
Villany230/400V
Internetoptika
Mérnöki hálózatokigen
Kábeltelevízióigen
Terepenyhe lejtőn
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--1046 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása