Eladó Családi ház, Családi ház, Kysucké Nové Mesto, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Kysucké Nové Mesto
Régió.: Kysucké Nové Mesto
258 m²
993 m²
eladó - Családi ház - Új épület
180.000,- €
Tegyen árajánlatot

21999x listában megjelenítve / 915x részletesen megjelenítve / 467x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Az 1.Reality Rent, s.r.o. eladásra kínál egy épülő családi házat Kysucky Nové Mestóban egy csendes utcában. A házat egyedi eredetinek tervezték, sok érdekes részlettel, és ha elkészül, nagyon funkcionális, kivételes és kellemes életet biztosít a tulajdonosnak. A pincehelyiség meglévő épülete feletti kétszintes épület, amely az eredeti régi ház lebontása után maradt meg. Fa rendszerű, mely a pince és a hozzá kapcsolódó nappali közé monolit vasbeton födémbe van rögzítve, CLT panelekből épült, diffúzan nyitott épület, beépített SALAMANDER blueEvolution 92 ablakokkal - 6 kamrás profil, keret vastagság 92 mm, A profilrendszer osztály háromszoros tömítéssel. A ház elrendezése: alagsor (pincetér) a földszint alatt, az 1. emeleten előszoba, gardrób, konyha étkezővel és tágas nappali, vendégszoba, wc+fürdőszoba található. A 2. emeleten három hálószoba, egy nagy gardrób és egy fürdőszoba található.
A belső terek készültek: el. lámpaelosztás vezetékezése, el. aljzatok, okosotthon vezérlés stb.; érzékelők kábelezése, internet. csatlakozás, kamerarendszer stb.; mindkét tető hőszigetelése + a felső szint hangszigetelése. A befejezéshez hátra van a vízellátás, a szennyvízcsövek és a végső esztrich felszerelése.
Elkészültek a külsőségek: közműhálózati csatlakozások; telek vízelvezetése + ház alapjai, beszivárgó gödrök kivitelezése; RD alapok vízszigetelése; vízmérőakna kivitelezése, beépítése + villanyórás elektromos csatlakozás; villámhárító megvalósítása + projekt szerinti mérés. Befejezésre vár a külső ásványgyapot szigetelés, homlokzat- és csempézés, valamint a kert tereprendezése.
IS: RD bekötve vízbekötésre vízórával, elektromos csatlakozásra villanyórával, gázzal. a bekötés 1,5m-re a szomszédos úttestben található, a ház meglévő csatornával és bekötéssel rendelkezik, működő bőséges kúttal rendelkezik, passzívházra kalkulációval és értékekkel rendelkezik, napelemes projekttel és előkészítéssel rendelkezik. panelek.
A ház 993 m2 összterületű telken épült, mely elegendő helyet biztosít pihenő zóna, játszótér stb. Előnyt jelent a kényelmes parkolás 3-4 autó számára.
A végső befejezés várható beruházása euróra becsülhető, olyan anyagok felhasználásától függően, mint a szaniterek, burkolatok, burkolás stb. A jelenlegi tulajdonos lehetőséget kínál az ingatlan eladása után az új tulajdonosnak a teljes épület befejezésére, ha ez érdekli. A hirdetésben szereplő fotók valódiak + 4 vizualizáció arról, hogyan nézne ki a ház elkészültét követően.

Érdeklődni:

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe993 m²
Beépített terület157 m²
Terület993 m²
Hasznos terület258 m²
Emeletek száma2
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotanem befejezett
Státuszlefoglalt
ÉpítőanyagKevert
Felszereltség nem berendezett
Hőszigetelésigen
Terepsík
Megközelítésaszfaltút
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-SA-179 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!