Eladó Családi ház, Családi ház, Karasova, Senec, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Senec
Régió.: Senec
Utca.: Karasova
92.26 m²
495 m²
eladó - Családi ház - Új épület
260.000,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

13766x listában megjelenítve / 438x részletesen megjelenítve / 14x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

HÁZLEÍRÁS:

A Domy pre lyúd ingatlaniroda eladásra kínál egy 92,26 m2 alapterületű, MINŐSÍTETT gyönyörű családi házat 495 m2-es kerttel Szenc településen, Karasován. utca. A bejárat a ház oldaláról van kialakítva, míg a bejárati terek nappali és éjszakai részre osztják a házat. A WC az előszobából érhető el, melyben egy bojleres mosógép is helyet kapott. Az éjszakai rész három szobából áll, fürdőszobával. Minden helyiségben praktikus helyet alakítottak ki egy beépített gardrób számára. A fürdőszobában elegendő hely van a zuhanyzónak és a kádnak. A családi ház nappali része egy konyhával és étkezővel összekötött nappaliból áll. A nappali étkezőasztaláról egy kandalló is látható. A viszonylag nagy konyha tárolóterét egy kamra egészíti ki, melyben könnyedén elfér minden, amire szüksége van. A ház megvásárolható, azonnal költözhető.

A HÁZ ÁLLAPOTA:



Szabványos anyagokat használnak a házban - kerülete és teherhordó falai polírozott Pezinská tégla 30 300 mm, tetőfedés MEDITERAN vagy BRAMAC - fekete, tetőszigetelés ásványgyapot 300 mm + szigetelés 80 mm • homlokzati szigetelés - polisztirol 150 mm. Homlokzati szín - vakolat (választott). A házban műanyag nyílászárók és bejárati ajtók vannak - kívülről 3 üveg SALAMANDER antracit színben laminálva. Padlók - padlópolisztirol és esztrichek, csempe- és úszópadlóra készen, komplett villanyelosztás, fehér kapcsolók és aljzatok, adatelosztás projekt szerint, egyéb adathálózatok csatlakozási lehetőségének előkészítése. A házban komplett elektromos padlófűtés, melegvíz tartály, bojler, komplett vízelosztás, falak - vakolat+fehér festékalap 2x, komplett gipszkarton, kandalló előkészítés. A ház közműhálózatra lesz rákötve - víz, villany, szennyvíz. A ház alapfelszereltségű konyhabútorral eladó.

A ház körüli telek az alapoktól a talajjal egyengetett, betonozott terasz - beton, burkolt parkoló, oldal (1x) - zöld háló.

HELY:


A ház Pozsonytól Senac elején, egy új, csendes részén található, családi házak között a közelben, teljes polgári felszereltséggel, 15 percre Pozsonytól.

Ezt az ingatlant a cégen keresztül kínálja Házak - az ingatlan átruházásával járó díjakat a közvetítői jutalék tartalmazza - az ingatlan-nyilvántartási letétbe helyezési javaslat alapdíja összegben 100 euró, az eladók szerződéseken szereplő aláírásának ellenőrzési díja, a szerződések elkészítése és a szerződések ügyvédi felhatalmazása, kárbiztosítás 1,5 millió euróig, jelzáloghitel-tanácsadás és teljes körű ingatlanszolgáltatás.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe495 m²
Beépített terület118.55 m²
Terület118.55 m²
Hasznos terület92.26 m²
Szobák száma4
Tulajdonviszonyvállalati
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Vízvízvezeték hálózat
Gáznem
Csatornahállózatigen
Internetoptika
Fürdőszobaigen
Fűtésvillany
Erkélynem
Terasz1
Pincenem
Garázsnem
Parkolóigen
Mérnöki hálózatokigen
Építőanyagtégla
Hőszigetelésigen
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványigen
Ablakokműanyag
Terepsík
Megközelítésaszfaltút
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-LK-9 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!