Eladó Családi ház, Családi ház, Dunajská Streda, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Dunajská Streda
Régió.: Topoľníky
284 m²
601 m²
eladó - Családi ház
229.000,- € beleértve a jutalékok
Tegyen árajánlatot

32303x listában megjelenítve / 1325x részletesen megjelenítve / 415x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

A Babony TRE ingatlaniroda egy tágas, felújított 5 szobás családi házat kínál eladásra a festői szépségű Topoľníky faluban, a Žitný ostrov-on, a Dolné Topoľníky kataszteri területen, Dunaszerdahely mellett (15 perc autóval), Pozsonytól 65 km-re.

Családi ház:


A 123 m2 beépített és 284 m2 alapterületű ház kellemes és tágas, és minden családtag számára kényelmet biztosít. Az alagsori családi ház két szintes, félemeletekkel. 2018-ban és 2019-ben jelentős felújítás történt - új nyílászárók, padlók, minden beépítés, központi fűtés - gáz, fürdőszoba és konyhabútor, tető, kerítés, tereprendezés.
A ház be van kötve közcsatorna, gáz, kommunális víz (a házban vízszűrés kiépítve), nyilvános villany, internet.
A ház szigetelt falai és a hőszigetelt cseréptető télen alacsony üzemeltetési költséget, nyáron kellemes klímát biztosítanak.

Diszpozíció:


Az előszobából lépcsőn lehet feljutni a pincébe vagy a földszintre és közvetlenül a garázsba, szerelőaknával és elektromos kapuval.
Földszint (1. földszint feletti): nappali loggiával, ahol egy nagy étkezőasztal is helyet kapott, konyha kamrával és elektromos gépekkel felszerelt konyhabútor, vizuálisan elválasztott étkező és kijárat a fedett teraszra és udvarra, két szobák (hálószoba), külön WC és zuhanyzós fürdőszoba. Félemelet: hálószoba loggiával
Tetőtér (2. földszint feletti): tágas, légkondicionált nappali konyhával összekötve, a konyhabútorban beépített elektromos készülékek, nagy folyosó, ahonnan a tetőtér nem lakás céljára jutunk, nagy fürdőszoba egy zuhanyzó és WC, valamint egy helyiség, ahol a következő 6 .egy helyiség előkészítése folyik.
Alagsor: 6 szoba, ebből egy kazánház, ahol Protherm kondenzációs gázkazán és melegvíz tartály található, mosókonyha, wc, tárolóhelyiség.

Föld:


A családi ház előtt az udvaron 2-3 autó kényelmesen parkolhat a burkolt területen és egy másik autó közvetlenül a garázsban. Egy 601 m2 alapterületű, sík, széles telken található egy nem lakóház is, részben alápincézve, ahol az egyik helyiség jelenleg műhelyként, a másik raktárként szolgál. Ennek a nem lakáscélú épületnek a beépített területe kevesebb, mint 30 m2. A családi ház és a ház között egy teljesen fedett terasz található. Az ingatlan elülső részén egy kis használati kert is található.
A teljes telek bekerített, elől tégla kerítés horganyzott lécekkel, oldalain a kerítés betonlapokból készült.

Előnyök:



a ház szép komplex rekonstrukciója mindössze 5 (6) éve
több generációs lakhatás, elrendezésben kialakított 2 db lakóegység
lehetőség a pincében további lakásegység kialakítására és befektetésként történő bérbeadásra a nyári kikapcsolódásra
nagy bekerített sík telek
teljes infrastruktúra biztosított a faluban

Elhelyezkedés:


Topoľníky falu a Kis-Dunával, a Klátovská rameno-csatornával és a mellette folyó Chotárny-csatornával, érdekes és vonzó falu a Duna-alföldön. Kulturálisan gazdag élet, változatos aktív életlehetőségek, kikapcsolódási lehetőségek, a falu gazdag infrastruktúrája szépen kiegészíti a nagy családi otthonban való tartózkodás kényelmét. Itt találhatóak iskolák, orvosok, sok üzlet, húsbolt, éttermek, vendéglátó házak, mini állatkert, gyümölcsösök, szálloda, templom, művelődési központ, futballpálya, sportcsarnok, gyűjtőudvar. A község nagy vonzereje az egész évben nyitva tartó termálfürdő. A kerékpárút-hálózatoknak köszönhetően aktívan kerékpározhat. Pozsony 45 perc alatt elérhető autóval, Dunajská strad 15 perc alatt.

ÁR:
Ár: 229 000,00EUR (végső ár, tartalmazza a teljes folyamatot és szolgáltatást)

Információ:


Megrendelő kérésére küldünk videós bejárást, illetve további, érdeklődésre számot tartó információkat, fotókat. Ugyanígy megkeresése esetén pontos kalkulációt/ajánlatot küldünk a jelzálogbanktól és biztosítjuk a teljes folyamatot.
A Babony TRE iroda teljes körű szakmai szolgáltatást vállal, beleértve az ingatlanvásárlás lebonyolítását és természetesen az ingatlanvásárlás finanszírozási biztosítását is. Irodánk gondoskodik az ingatlan fotózásra, fotósra, grafikusra vagy otthoni bemutatásra való felkészítéséről is.

Szeretettel várunk benneteket. Team TopRealEstate Babony.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe601 m²
Beépített terület123 m²
Hasznos terület284 m²
Emeletek száma2
Szobák száma5
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotafelújított
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Vízvízvezeték hálózat
Villany230/400V
Gázigen
Csatornahállózatigen
Internetoptika
Fürdőszobaigen
Fűtésgáz
Erkély1
Lodzsia2
Teraszigen
Pinceigen
Garázsigen
Parkolóigen
Mérnöki hálózatokigen
ÉpítőanyagKevert
Felszereltség részben berendezett
Hőszigetelésigen
Tetőfelújított
Légkondicionálóigen
Kábeltelevízióigen
Előkertigen
Ablakokműanyag
Tájolásészakkeleti
Terepsík
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-793024 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!