Eladó Apartmanok, Apartmanok, Ugljan, Horvátország

Ország.: Horvátország
Város.: Ugljan
Régió.: Ugljan
64.88 m²
eladó - Apartmanok - Új épület
311.821,- € +Bruttó
Tegyen árajánlatot

208793x listában megjelenítve / 15777x részletesen megjelenítve / 201x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Apartmanjaink az UGLJAN szigetén nemcsak magas életszínvonalat, saját földalatti parkolót, privát medencét és lehetőséget kínálnak a kertben való ücsörgésre, hanem teljesen berendezettek is ügyfeleink számára, a konyharészletől a fürdőszobai felszerelésig.

Az árkedvezmény megegyezés szerint"



Az apartmanok 3 vagy 4 szobásak, pár perces sétával elérhetőek a tengerhez, üzletekhez, éttermekhez, bankautomatákhoz és kávézókhoz.

Csak gyere el és élvezd Horvátország szépségét.



Szereted a luxust, a kényelmet és a kivételes pihenést? Bemutatjuk neked vadonatúj apartmanjainkat privát medencével, elérhető távolságban Szlovákiától.

Teljesen berendezett apartmanok stílusos tervezéssel és modern felszereléssel.
Privát medence csak neked és szeretteidnek - pihenj a nap melegében korlátok nélkül.
Ideális elhelyezkedés - csak rövid utazás Szlovákiától, így pihenhetsz anélkül, hogy sokat utaznál.
Gyönyörű strandok és természeti tájak - merülj el a környező természet szépségében és fedezz fel új zugokat.
Legyen szó romantikus vakációról vagy családi szórakozásról, apartmanjaink a megfelelő választás számodra. Élvezd a maximális kényelmet és magánéletet, amit megérdemelsz.
Ne habozz, és ma még lépj kapcsolatba velünk, hogy több információt nyújthassunk és lefoglalhassuk álomtéli tartózkodásodat. Fedezd fel az új luxus és pihenés szintjét apartmanjainkban privát medencével!
További információkért és foglalásért lépj kapcsolatba velünk:

Kényeztesd magad és élj át felejthetetlen pillanatokat apartmanjainkban privát medencével. A tökéletes nyaralásod már elérhető!

Az épület két önálló apartmanházból áll tükörfordított elrendezéssel az emeleteken és összekapcsolt földalatti parkolószinttel. A tulajdonosok számára is tartozik hozzá medence.

Az alagsorban található autóparkoló, pincehelyiségek, lépcsők és liftek mindkét házhoz külön-külön tartoznak. Az alagsorhoz egy rámpán lehet bejutni a megközelítő útról. Az összes emeleten két-két apartman található - egy 3 szobás és egy 4 szobás -, amelyek ugyanazt a rendszert követik mindhárom emeleten, így összesen 12 apartman található a komplexumban. Az összes apartmanhoz egy közös folyosón keresztül lehet bejutni a lépcsőn és a liften keresztül.

Mindkét apartmanház lapos tetőterasszal zárul, amely a közös lépcsőházon keresztül minden apartman számára elérhető, és tengerre néző közös teraszként szolgál. Az apartmanházak felszereltségéhez tartozik egy közös kertben található terasz és egy körülbelül 9x4 méteres méretű közös medence, kemény burkolólapokkal körülvéve. Az egész komplexumot kerítés védi, bejárat (elektromosan vezérelt) kapuval rendelkezik a járművek számára és zárható kapuval a gyalogos bejárat számára.

A kisebb apartmanok 3 szobásak, hasznos benti területtel 64,88 m2 és teraszterülettel 12,76 m2, így az apartman teljes területe 77,37 m2. A kialakítás egy nappali és egy éjszakai részre oszlik - az éjszakai részben két szoba, WC mosdóval és mosógéppel, valamint egy fürdőszoba található zuhanyzóval, WC-vel és mosdóval. A nappali részben található egy konyha étkezővel és egy nappali terasszal való kijutással. Az összes terasz az épület északkeleti homlokzatán található, tenger felé néző.

A nagyobb apartmanok 4 szobásak, hasznos benti területtel 88,85 m2 és teraszterülettel 21 m2, így az apartman teljes területe 109,85 m2. Ez a típusú apartman két éjszakai részből és egy nappali részből áll. A fő éjszakai rész két különálló szobából és két kisebb fürdőszobából áll, amelyek WC-vel, mosdóval és zuhanyzóval vannak felszerelve. A mosógép egy zárt átmeneti előtérben található. A nappali rész egy konyhából étkezővel és egy nappaliból áll, amelyről kijuthatsz a teraszra. A harmadik hálószoba a nappaliból megközelí

elenleg elérhető apartmanok ajánlata: www.dev-apart.eu

Értékesítés:


Telefonszám:
Telefonszám:

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület77.34 m²
Hasznos terület64.88 m²
Emeletek száma3
Szobák száma3-4
Státuszaktív
Teraszigen
Parkolóigen
Medencekerti
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-Apartmány Ugljan . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása