BA/RAČA - Befektetés vagy bortermesztés? Szőlőültetvény eladó

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Rača
Régió.: Bratislava - Rača
Utca.: Kamilková
1610 m²
eladó - Szőlőstelkek
65.000,- €
40,37 €/m2 beleértve a jutalékok
Tegyen árajánlatot

7449x listában megjelenítve / 427x részletesen megjelenítve / 427x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kizárólag egy műveletlen szőlőültetvényt kínálunk eladásra a račai Dolné cídle részlegben. A természettel és szőlőültetvényekkel körülvett területről gyönyörű kilátás nyílik Rača városára. Az általunk kínált földterület közvetlen közelében már művelt szőlőültetvények találhatók. Éljen a lehetőséggel, és vásároljon egy darab paradicsomot Pozsonyra néző kilátással.

HELYSZÍN:


A telek Rača településen található, a Dolné cidle része. A telek a Kamilkova utca mentén aszfaltos úton közelíthető meg, majd egy kb. 500 méter aszfaltozott út vezet. Az adásvétel részét képezi a Kamil út felől vezető aszfaltozott bekötőút közös tulajdonrésze is.

HÁLÓZATOK:


Közművek a Kamilková utcában elérhetőek, közművek nem vezetnek a telekre, érdeklődés esetén a telken kút építése lehetséges.

Telek területe: 1610m2 + úti tulajdonrész, szélessége 17m, a telek túlnyomó része 17m széles, a végén beszűkül.

HASZNÁLAT:


A földet szőlőként kezelik. Jelenleg nem termesztik. Az ideális lehetőség az, ha helyreállítja a szőlőt, és élvezheti a saját szőlőjét vagy az abból készült termékeket. Szőlőültetvény vásárlása olyan jó, mint a jövőbe fektetni, amikor a korábbi szőlőket építési területté minősítik át. Jelenleg még a következő években sem lehet a telken építeni.

SZOLGÁLTATÁSAINK


Cégünk Homes for People teljes körű szolgáltatásokat nyújt az ingatlanértékesítéshez kapcsolódóan. Ez pedig a minőségi jogi szolgáltatás – szerződéseinket ügyvédi jogosítvány és biztosítási kötelezettség terheli. Ha érdekli Önt az ingatlanok hypo-n keresztüli finanszírozása, szakembereink hipo tanácsaival látjuk el. Ha úgy dönt, hogy rajtunk keresztül finanszírozza a jelzálogjogot, kifizetjük Önnek a szakvéleményt, a zálogjog letétbe helyezésére és a tulajdonjog ingatlankataszterben történő elhelyezésére vonatkozó javaslatot. Teljes körű ingatlanszolgáltatást nyújtunk és lebonyolítunk - az első szemletől az ingatlan átadásáig veled vagyunk.

- Minden szöveg és fotó a Domy pre lidí s.r.o. tulajdona. - visszaélésükkel, másolásukkal bíróság elé kerül.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe1610 m²
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Hulladék elszállításnem
Víznem
Villanynem
Gáznem
Csatornahállózatnem
Internetnem
Mérnöki hálózatoknem
Kábeltelevíziónem
Tájolásdéli
Tereplejtő

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-LM-11 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!