BA/JAROVCE – Finanszírozza vállalkozását jelzáloghitellel

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Jarovce
Régió.: Bratislava - Jarovce
Utca.: Jantárová 48a
82.49 m²
eladó - Üzlethelység - Új épület
245.000,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

13492x listában megjelenítve / 338x részletesen megjelenítve / 338x részletesen megjelenítve ebben a hónapban


Výsledky prekladov


Výsledok prekladu
Vállalkozást indítana, de nincs hely? Magas belmagasságú, modern technológiájú teret képzel el a földszinten? Magától értetődően elvárja a saját parkolóhelyet? A keresett térnek jól láthatónak kell lennie, több bejárattal és ideális esetben testreszabási lehetőséggel kell rendelkeznie. És tudod, hogy mindez megvan? Ezen kívül a helyhez előkert is tartozik, és a tulajdoni lapon lakásként van nyilvántartva, ami azt jelenti, hogy jelzáloghitellel refinanszírozható.
Bemutatunk Önnek egy földszinti, előkertes lakást az Opal lakóprojektben. Ez a lakás egyedi, lakhatásra és üzletre egyaránt használható, vagy akár az élet és az üzlet összevonására is alkalmas.

FŐ ELŐNYÖK:



BESZERZETT SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY az eladási árban benne van (a szakvélemény összege 285 000€ - több, mint a vételár) - mivel a hely lakásként van feltüntetve, lehetőség van a vásárlás refinanszírozására a vételáron keresztül. jelzálog hitel.

SAJÁT PARKOLÓHELYEK KÖZVETLENÜL A LAKÁS ELŐTT


MODERN TECHNOLÓGIÁK - padlófűtés
- mennyezeti hűtés

SZUPER STANDARD - alumínium ablakok


- elektromos redőnyszabályozás előkészítése
MAGAS MENNYEZET - több mint 4 m2 a lakás nagy részében

ELŐKERT 90 m2



ELHELYEZÉS:
A lakás jelenleg 3 szobából áll: nappali konyhával, fürdőszoba wc-vel, földszinten külön szoba + 1 emeleten hálószoba. Előkert is tartozik hozzá. Érdeklődés esetén a második külön helyiségben lévő galéria elkészítésével (bővítés 4 szobás lakásra) lehetséges még egy szoba (szoba) bővítése.
Lehetőség van külön pince vásárlására a bérház alagsorában 4000€. áron.

Terület: Lakás: 82,49m2


Terasz: 18,8m2
Előkert: 90m2

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK:


A társasház 2023-ban engedélyezett új építésű, a tartószerkezet alapja vasbeton váz, falazott töltetekkel + tömbök (YTONG). A kataszterben az ingatlan lakásként van nyilvántartva - jelzáloghitelből finanszírozható. A lakás üreges lakásos kivitelezésű - érdeklődése esetén saját elképzelések szerint tudjuk biztosítani a szabványos kivitelezést. A lakásban padlófűtés gondoskodik a termikus közérzetről, a mennyezeti hűtés pedig nyáron örömet okoz. A nyílászárók alumíniumból készültek, előkészülettel a külső redőnyök beépítésére, háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel.

PARKOLÁS:


Parkolás közvetlenül a lakóház előtti utcában vásárolható meg, egy parkolóhely ára 12 500€. 2 parkolóhely áll rendelkezésre.

HELY:


A Jantárová utca sz. 48. szám alatt az új, többfunkciós OPAL épületben Pozsony Jarovce kerületében. Élelmiszer elérhető/sétatávolságra: DELIA, KRAJ, gyógyszertár, éttermek, fodrászat, iskola, óvoda, focipálya, tömegközlekedési megálló (12 perc alatt a belvárosban az SNP híd alatt). A belső tömbből új játszótér és a lakók közös helyisége található. Közvetlenül Jaroviecből csatlakozhat a D4-es elkerülő úthoz - csatlakozás az új Lužný mosthoz.

Ezt az ingatlant a cégen keresztül kínálja Házak - az ingatlan átruházásával járó díjakat a közvetítői jutalék tartalmazza - az ingatlan-nyilvántartási letétbe helyezési javaslat alapdíja összegben 100 euró, az eladó aláírásának ellenőrzési díja a szerződéseken, a szerződések elkészítése és a szerződések ügyvédi felhatalmazása, kárbiztosítás 1,5 millió euróig, jelzáloghitel-tanácsadás és teljes körű ingatlanszolgáltatás. ingatlan-nyilvántartási letéti javaslat alapdíja 66 euró értékben, az eladók szerződéseken szereplő aláírás-ellenőrzési, szerződéskötési és ügyvédi szerződés-engedélyezési díjak, biztosítás kár esetére 1,5 euróig millió, jelzáloghitel-tanácsadás és teljes körű ingatlanszolgáltatás.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület173 m²
Hasznos terület82.49 m²
Emeletek száma3
Szobák száma3
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Villany230V
Internetoptika
Fürdőszobaigen
Fűtésközös - saját kazánházban
Terasz1
Pinceigen
Garázsigen
Felvonóigen
Parkolósaját fenntartott
ÉpítőanyagYtong
Felszereltség nem berendezett
Hőszigetelésigen
Légkondicionálóigen
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványA
Előkert1
Megközelíthetőségigen
Ablakokalumínium
Tájolásdélnyugat
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-LM-20 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása