3 szobás lakás, Balkán, eladó, Zvolen, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Zvolen
Régió.: Zvolen
Utca.: Balkán
61.83 m²
eladó - 3 szobás lakás
95.000,- €
Tegyen árajánlatot

3334x listában megjelenítve / 215x részletesen megjelenítve / 24x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

JELENTŐSEN CSÖKKENTETT ár


Exkluzív 3 szobás 61 m2-es lakás eladó Zólyom tágabb központjában AKADÁLYMENTES bejárattal a bérházba. A lakásban konyha, nappali, hálószoba, gyerekszoba, fürdőszoba WC-vel. A lakás délkeleti tájolású és a földszinten található, amely akadálymentes megközelítést tesz lehetővé. Teljes körű felújításon esett át - dupla üvegezésű ablakok, tégla mag, a szobákban megkímélt parketta. A lakáshoz tartozik egy tégla pince. Ez a 3 szobás lakás részben bútorozottan eladó. A társasház szigetelt és új tetőt kapott. A környék szép, gondozott, rendes szomszédokkal. A lakás jó állapotú, azonnali beköltözési lehetőséggel. Az egyetem közelsége miatt befektetésnek is alkalmas bérbeadásra hallgatóknak.
LIDL, busz- és vasútállomás a közelben található. 5 perces sétára találhatók az apartmantól. A távolság a városközponttól gyalogosan 10 perc. Ennek a szép 3 szobás lakásnak a vételára 99.000 euró.

Ingatlanát is eladjuk. Segítünk az ingatlan eladásra előkészítésében. Gondoskodunk az adásvételi szerződések szakszerű elkészítéséről, szakvéleményről, a kataszternél intézzük a szükséges ügyeket, biztosítjuk az ingatlan átadását, energia átadását. Szükség esetén statikai felmérést, geometriai tervek elkészítését, ingatlantisztítást, jogi tanácsadást biztosítunk. Megtalálhat minket az A. Sládkoviča 1. szám alatti irodában Zólyomban, a HLAVNÁ POŠTA-val szemben és az SLSP mellett. Részletesebb tájékoztatást a e-mail címen adunk. Tel. nem. .

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület61.83 m²
Szobák száma3
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotarészlegesen átépített
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Gázigen
InternetHelyi szolgáltató
Fürdőszobafürdőkád
Fűtésközös
Erkélynem
Pinceigen
Felvonónem
Parkolónyilvános
Építőanyagpanel
Felszereltség részben berendezett
Hőszigetelésigen
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványB
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Tájolásdélkelet

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--1016 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása