Üzlethelység, Jasovská, eladó, Bratislava - Petržalka, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Petržalka
Régió.: Bratislava - Petržalka
Utca.: Jasovská
85 m²
eladó - Üzlethelység
128.000,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges

7170x listában megjelenítve / 439x részletesen megjelenítve / 262x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Eladásra kínálunk egy 4 szobás nem lakóterületet, amely egy Jasovská ul. Négyemeletes panellakás földszintjén található. A nem lakóterület a bérház középső részén található. Külön bejárattal rendelkezik az apartmanház udvaráról. A hely ugyanolyan alkalmas, mint a ház, azok számára, akik nem bánják a földszinten - látni kell.

ÁRTALMATLANÍTÁS + SZABVÁNY


Az elrendezés 4 szobából (egyből) + fürdőszobából áll, káddal, mosdóval és WC-vel + előszoba + előszoba + tároló. A tér jól megvilágított. Minden szobában van műanyag ablak. Két szoba déli, kettő északi tájolású. A tér bejárati ajtaja műanyag, üveg. A padlók kombináltak - szőnyegek, laminált padló, csempe. A falak belső felülete kalcium-cement vakolatból készült, festéssel, részben gipsz simítóval.

PARKOLÁS:


A parkolás 2 nagy parkolóban biztosított. Rengeteg parkolóhely van a város tulajdonában. A helynek nincs saját fenntartott parkolója.

HELY:


A nem lakóterület sétatávolságra található üzletektől és szolgáltatásoktól - napraforgó piac, Tesco, Billa, gyógyszertár, posta, bankok stb. Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik a városközpontba, valamint Ausztriába vagy Magyarországra való kijáratokhoz.

SZOLGÁLTATÁSUNK


Houses for People cégünk teljes körű szolgáltatásokat kínál az ingatlanok értékesítésével kapcsolatban. És ez a minőségi jogi szolgáltatás - szerződéseink engedélyezettek és biztosítottak az ügyvéd által okozott károkra. Ha érdekli az ingatlan hipo-finanszírozás, hipo-tanácsokat adunk szakembereinktől. Ha úgy dönt, hogy rajtunk keresztül finanszírozza a jelzálogköltséget, fizetünk Önnek szakértői véleményt, javaslatot a zálogjog letétbe helyezésére és javaslatot a tulajdonjognak az ingatlankataszterbe történő letétbe helyezésére. Teljes ingatlanszolgáltatást nyújtunk és dolgozunk fel - az első szemlétől az ingatlan átadásáig veled vagyunk.

- Minden szöveg és fotó a Domy pre lidí s.r.o tulajdonát képezi. - visszaélésüket, másolását a bíróságon oldják meg.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület85 m²
Hasznos terület85 m²
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotafelújított
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Villany230V
Gáznem
InternetTV kábel elosztása
Fürdőszobaigen
Fűtésközös
Terasznem
Pincenem
Garázsnem
Parkolónyilvános
Építőanyagpanel
Felszereltség nem berendezett
Hőszigetelésigen
Energia tanúsítványigen
Előkertnem
Ablakokműanyag

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--124 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!