Családi ház, eladó, Zvolen, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Zvolen
Régió.: Zvolen
410 m²
1000 m²
eladó - Családi ház
Ár az ingatlanirodában
Tegyen árajánlatot

2374x listában megjelenítve / 177x részletesen megjelenítve / 48x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Eladásra kínálunk egy négyemeletes családi házat Zólyomban, Sekier részén. Az ingatlanban két nagy 3 szobás apartman és 10 stúdió típusú szoba található. A földszinten egy háromszobás, 120 m2 alapterületű lakás található. A konyhával összekötött kandallós nappali, kamra, nagy fürdőszoba sarokkáddal, külön wc és két tágas szoba. A nappali kandallója teljesen működőképes. A második emeleten egy másik háromszobás lakás található 100 m2-rel. A lépcsőház a második 100m2-es lakásba vezet. Konyhával összekötött nagy nappali, fürdőszoba sarokkáddal, külön WC, gyerekszoba és hálószoba. Úszópadló, fürdőszobákban és WC-kben járólap, műanyag nyílászárók. A nappaliból és a gyerekszobából lehet kijutni az erkélyekre. Mindkét apartman ízlésesen berendezett és jól felújított. A fűtést gázkazán (szintenként külön kazán) vagy szilárd tüzelésű kandalló biztosítja. A stúdió típusú szobák a ház alsó részében helyezkednek el, külön akadálymentes bejárattal. Minden szoba 18 m2 alapterületű, konyhasarokkal, zuhanyzós fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. A házban 10 ilyen szoba található, 6 teljesen működőképes, 4 pedig befejezés előtt van. A szobák mellett tágas pihenősarok található.
Az épület becsületesen, minőségi anyagok felhasználásával épült, a ház külseje kidolgozásra szorul.

A ház körüli területet betonfal veszi körül. A ház körüli telek egy része aszfaltozott terület, valamint 2 autó számára garázs is található. A telek másik része egy kert.
Ennek az ingatlannak a megvásárlásával lehetőséget kaphat vállalkozás indítására a szociális szolgáltatások területén. Jelenleg az aktív időseknek szállást kínáló Ješen života polgári egyesület működik ott. Ez az ingatlan több lehetőséget kínál befektetésre és későbbi üzletre, illetve idősek szállására vagy panzió kialakítására.

Ingatlanát is eladjuk. Segítünk az ingatlan eladásra előkészítésében. Gondoskodunk Önöknek minőségi adásvételi szerződések elkészítését, szakértői véleményezést, kataszterkészítést, ingatlan átadást, energia átadást. Szükség esetén statikai felmérést, geometriai tervek elkészítését, ingatlantisztítást, jogi tanácsadást biztosítunk. Megtalálhat minket az A. Sládkovičová 1. szám alatti irodában Zólyomban, a főpostával szemben és az SLSP mellett vagy a tel. szám, e-mail:

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe1000 m²
Beépített terület147 m²
Terület1000 m²
Hasznos terület410 m²
Emeletek száma4
Szobák száma16
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotateljesen átépített
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Vízvízvezeték hálózat
Villany230/400V
Gázigen
Csatornahállózatigen
InternetHelyi szolgáltató
Fürdőszobazuhanyzósarok
Fűtésgáz
Lodzsia2
Parkolószobai
Mérnöki hálózatokigen
Építőanyagtégla
Felszereltség részben berendezett
Hőszigetelésigen
Tetőfelújított
Kandallóigen
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványB
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Terepsík
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-587837 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!