Eladó Családi ház, Családi ház, Zvolen, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Zvolen
Régió.: Zvolen
692 m²
692 m²
eladó - Családi ház
249.000,- €
Tegyen árajánlatot

20218x listában megjelenítve / 944x részletesen megjelenítve / 344x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Meghívjuk Önt egy visszautasíthatatlan lehetőségre, hogy egy igazán kivételes történelmi darabnak - egy felújított, egyedi építészettel rendelkező háznak - tulajdonosává váljon.
Ez a háromszobás családi ház a festői szépségű Podzámčok faluban, Zólyom közelében található.
A földszinten tágas konyha, fürdőszoba WC-vel és nappali található. A tetőtérben egy hálószoba és egy gyerekszoba található. Az új tulajdonosoknak lehetőségük van a lakóterületet további 2x30 m2-es terekkel bővíteni, melyek egy külön műhely felett helyezkednek el.
Ennek a háznak a felújítása úgy történt, hogy megőrizték eredeti varázsát. A teljes felújítás 2023-ban megtörtént, mely magában foglalja a tetőt, vizet, villanyt, kandalló előkészítést, esztricheket, padlókat, cserepeket stb. A fűtésről villanybojler gondoskodik. A hulladékot saját szemétgyűjtő gyűjti. Az ingatlan határában gáz is van. A ház körüli telek gyönyörű 692 m2-es és egy kis patak folyik végig. Ez a ház az esztétikai élmény mellett kiváló elhelyezkedést is kínál Önnek. A község központjában, a főúttól távol, csendes, nyugodt környezetben, ugyanakkor a város főbb közlekedési csomópontjaihoz gyors hozzáféréssel található. A gyönyörű növényzetnek köszönhetően minden oldalról bőséges magánéletet kínál.
Ha szeretné ötvözni a történelmet a modern élettel, ez a felújított ház a megfelelő választás az Ön számára. Hagyd, hogy elragadja a története, és jelenléteddel adj neki új életet.
További információért hívja a mellékállomást. vagy írjon a címre

A vételár 249 000 euró



Ingatlanát is eladjuk. Segítünk az ingatlan eladásra előkészítésében. Gondoskodunk az adásvételi szerződések szakszerű elkészítéséről, szakvéleményről, a kataszternél intézzük a szükséges ügyeket, biztosítjuk az ingatlan átadását, energia átadását. Szükség esetén statikai felmérést, geometriai tervek elkészítését, ingatlantisztítást, jogi tanácsadást biztosítunk. Megtalálhat minket az A. Sládkoviča 1. szám alatti irodában Zólyomban, a HLAVNÁ POŠTA-val szemben, az SLSP mellett. Részletesebb tájékoztatást a e-mail címen adunk. Tel. nem. .

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe692 m²
Terület692 m²
Szobák száma3
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotateljesen átépített
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Vízvízvezeték hálózat
Villany230/400V
Csatornahállózatemésztőgödör
InternetHelyi szolgáltató
Fürdőszobafürdőkád
Fűtésvillany
Parkolóigen
Mérnöki hálózatokigen
Építőanyagmás
Felszereltség nem berendezett
Tetőfelújított
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványB
Ablakokműanyag
Terepenyhe lejtőn
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--1044 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!