RADAVA - Megfelelő területű építési telek a falu jó részén

Ország.: Szlovákia
Város.: Nové Zámky
Régió.: Radava
2240 m²
eladó - Építési telek
67.200,- €
30,- €/m2 beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

11360x listában megjelenítve / 607x részletesen megjelenítve / 395x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Eladásra kínálunk egy építési telket Radava községben, a falu déli részén. A telek a falu végén, csendes helyen található, családi ház építésére alkalmas építési telekként szolgál. A telek egyik oldaláról önkormányzati úton közelíthető meg. A telek közelében, elérhető közelségben közműhálózatok: kommunális víz, villany, gázvezeték és optikai hálózat. Az ingatlan megközelítése betonozott úton történik.

DIMENZIÓK


Kihasználtság: 40%
Méretek: A telek kb. 19 m széles

Teljes terület: 2240 m2


A telek tájolása: dél
A telek hozzávetőlegesen 1/3-a területi terv szerinti családi ház építésére van kijelölve.
A község vízellátása kiépített, gáztüzelésű, fix optikai hálózat az egész faluban kiépített.

HELY


Radava falu Požitavíban található, a Šurany - Levice úton, Podhájska közelében. Van egy termálfürdő Podhájskán (2 km) - Az út Podhájskába autóval, busszal vagy vonattal legfeljebb 5 percet vesz igénybe. Gyalog 25 perc alatt megtehető az erdő és szőlő alatti kijelölt ösvényen.. A községben van óvoda, általános iskola, felnőtt háziorvos, élelmiszer- és általános árucikkek szupermarket, amely naponta nyitva tart, fodrászat, fogadó könyvtár és művelődési ház, focipálya és sportklub edzőteremmel és asztalitenisszel. A faluban található egy modern római katolikus Szent István-templom is. Cirill és Metód, a Szent István római katolikus templom. Szellem. A környék turisztikai és kerékpáros utak mentén túrázásra és kerékpározásra kínál lehetőséget.
A község északi szélén található a Nové Zámky - Zólyom gyorsvasút, vonatmegállóval. Buszok közlekednek a községben Nové Zámky - Dedinka, Nové Zámky - Trávnica és Dolný Ohaj - Vráble útvonalon. A község kiépített közúti elkerülővel rendelkezik, mely jelentősen tehermentesíti a közúti forgalomtól.
Radava 10 kilométerre fekszik Šurany városától és 80 kilométerre a fővárostól, Pozsonytól.

SZOLGÁLTATÁSAINK


Cégünk Houses for People teljes körű szolgáltatásokat nyújt az ingatlanértékesítéshez kapcsolódóan. És ez a minőségi jogi szolgáltatás – szerződéseinket az ügyvéd által okozott károk esetére engedélyezzük és biztosítjuk. Ha érdekli ingatlan finanszírozása jelzáloghitel útján, szakértőinktől jelzáloghitel-tanácsadást nyújtunk. Teljes körű ingatlanszolgáltatást nyújtunk és lebonyolítunk - az első szemletől az ingatlan átadásáig veled vagyunk.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe2240 m²
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Vízvízvezeték hálózat
Villany230V
Gázigen
Csatornahállózatnem
Internetoptika
Mérnöki hálózatokigen
Tájolásdéli
Terepsík
Megközelítésbeton

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-JN-3 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!