Eladó egy luxus hegyi rezidencia Čadca

Ország.: Szlovákia
Város.: Čadca
Régió.: Čadca
200 m²
3918 m²
eladó - Nyaraló
430.000,- €
Tegyen árajánlatot

191958x listában megjelenítve / 11540x részletesen megjelenítve / 446x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Olyan helyet keresel, ahol feltöltődhetsz, és egy kicsit "kint lehet" a mindennapi feladatok nyüzsgésén? Egy hely, ahol gyönyörű természet lélegzik az ablakokon kívül. Hol hallani a csendet...
akkor ajánlatunk egy luxus kő-fa hegyi kunyhót az erdőben, de könnyen megközelíthető Čadca városától, Riek része, csak Önnek szól. (kb. 8 perc autóval a központba)
Az oda vezető út már egy élmény, hiszen mezei, erdőn keresztül vezet, ugyanakkor elég széles és egész évben megközelíthető, ideális SUV, kellemes időben normál autóval is. A 4023 m2 összterületű terület bejárata biztosan elvarázsol. Ízlésesen parkosított kert, tavacska, pavilon, garázs vagy háztartási helyiség, terasz, borospince kialakítása. A ház bejárata az ingatlan szívébe vezet. A kandallóval ellátott konyha-nappali, étkező és a teraszra nyíló kijárat elbűvöli Önt. A térhez kapcsolódik a jacuzzival és szaunával ellátott relaxációs rész is, valamint zuhanyzó és terasz kijáratú relaxációs rész is található. Mindenhol látható a tulajdonos kifinomult ízlése, aki szó szerint nyert a részletekkel, nagy üvegezéssel, hogy minden helyiségből csak a természet látszódjon, ugyanakkor mindenhol vannak külső és belső redőnyök, amelyek az érzést keltik. teljes magánélet. Falépcső vezet a 4 hálószobába, egy fürdőbe, egy gardróbba és egy sarokba, ahol például egy jó könyvet lehet olvasni :) A hálószobákat terasz köti össze és nagyon hangulatosan vannak berendezve.
Fapadló, jó minőségű nyílászárók, már említett külső és belső redőnyök, szobák teraszra kijárattal. Minőségi berendezések a részletekre való odafigyeléssel és még sok mással...
Saját kút 24 m mélységben, hulladék a pöcegödörbe vezetve, padlófűtés villany + kandalló szellőzővel a többi helyiségbe. Kellemes belső világítás, valamint külső világítás teszi teljessé ennek a helynek a csodálatos hangulatát. A magam részéről elmondhatom, hogy ezt a helyet személyesen látni és érezni sokkal szebb, mint amit egy fényképezőgép meg tud rögzíteni.
Ezért ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, szeretnék egy személyes találkozót megbeszélni Önnel.

Elérhetőség: Mgr. Mária Habčáková 1. Reality Rent, telefon: ,

Ára 385.000€, alkuképes.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe3918 m²
Beépített terület105 m²
Terület4023 m²
Hasznos terület200 m²
Emeletek száma2
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotateljesen átépített
Státuszaktív
Vízkút
Villany230/400V
Gáznem
Csatornahállózatemésztőgödör
Fürdőszobaigen
Fűtésvillany
Garázsigen
Parkolóigen
Mérnöki hálózatokigen
ÉpítőanyagKevert
Felszereltség berendezett
Kandallóigen
Energia tanúsítványnem
Terepenyhe lejtőn
Megközelítésmegpróbált út

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-HM-324 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása