Eladó Építési telek, Építési telek, Poľná, Senec, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Senec
Régió.: Most pri Bratislave
Utca.: Poľná
537 m²
eladó - Építési telek
180.000,- €
335,20 €/m2 beleértve a jutalékok
Tegyen árajánlatot

4542x listában megjelenítve / 264x részletesen megjelenítve / 220x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kizárólag eladásra kínálunk egy építési telket a Pozsony melletti Most községben. Minden gépi hálózat az ingatlanon van - víz, villany, gáz, csatorna, kút. Az ingatlan megközelítése aszfaltos úton történik.

A telken egy régebbi, 80-as évekbeli családi ház található - van lehetőség annak felújítására, felújítására és új építésére.

FÖLD:


A telek teljesen bekerített, bejárati kapuval autók és gyalogosok számára, a telek mérete kb. 27x22m. Minden közmű (víz, villany, gáz, csatorna) itt található, a telek határában van egy régebbi ház (107m2) + egy nagy pince (164m2), ami benne van az árban. Az ingatlanon egy aszfaltozott terasz is található - részben a családi ház bejárata, részben parkolóhely. A villany és a víz be van kötve a kertbe.

A telek mérete: 537 m2



Ezt az ingatlant a Domy pre lyudý cégen keresztül kínálják - az ügynöki jutalék magában foglalja az ingatlan átruházásával járó díjakat - az ingatlankataszterben történő letétbe helyezési javaslat alapdíját 100 euró értékben, az aláírások ellenőrzésének díját az eladók a szerződésekről, a szerződések elkészítése és a szerződések ügyvéd általi engedélyezése, 1,5 millió euróig terjedő kárbiztosítás, jelzáloghitel-tanácsadás és teljes körű ingatlanszolgáltatás.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe537 m²
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Vízkút és vízvezeték hálózat
Villany230V
Gázigen
Csatornahállózatigen
InternetTV kábel elosztása
Mérnöki hálózatokigen
Tájolásdéli
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-LM-29 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!