Eladó Családi ház, Családi ház, Čierne, Čadca, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Čadca
Régió.: Čierne
Utca.: Čierne
100 m²
608 m²
eladó - Családi ház - Új épület
375.000,- € beleértve a jutalékok
Tegyen árajánlatot

4233x listában megjelenítve / 508x részletesen megjelenítve / 508x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

1. A Reality Rent exkluzívan kínál eladásra egy egyedülálló családi házat gyönyörű természetben egy kevésbé beépített részen, bőséges magánélettel és csodálatos kilátással Čierne faluban. A ház 2019-ben 717 m2 alapterülettel épült nagy léptékben. Nem csak magától értetődő, hanem részletkérdés is meglepi az ízléses építtetőt.
Az erőmű és a konyha között, hol található és hol található, a különböző plébániák virágainak kapcsolata van. Ezen kívül van egy kényelmes garázs két autónak, egy műszaki ház, egy különálló ház és egy WC. Mehetsz a házba, és gondoskodhatsz a lépcsőről, ami a ház mindkét oldalán lévő erkélyeket fogja ellátni, majd mehetsz a konyhába és a pap szobájába, hogy elrakd a ruhákat és a cipőket, majd menj a házba. . Jó közelebbről megnézni a konyhát és megnézni az erkélyt. A nagy ablakok nemcsak a pap élete, hanem a biztonságos kertészkedés és a környezet biztonságát is biztosítják. Ennek a térnek a szíve egy kiváló minőségű melegvizes kályha. A konyhától a városig, amely ma üzemel és önkormányzati munka. Legalábbis miatta a pap hozzáférhet vécékhez, vécékhez és fürdőszobákhoz. A bejárattól balra két külön szoba található.
A tetőtérben egy bejáratos tárolóhelyiség található, ahová behúzható lépcsőn lehet eljutni.

Külső: sötét, dús test és lehelet borítja. Ennek a gyönyörű helynek a hangulatát az elektromosságról, hideg és meleg vízről ismert kültéri pavilon teszi teljessé. Van egy tűzoltó kemence is. A légzés egy külön finn szaunában történik, amelyet egy vízforralóra öntenek és friss illattal látnak el. A tetején egy konferenciaház is található.

Műszaki állapota: a ház tömör fa, 30 mm + 12 mm vastag vízszigetelés, fa padló, deszka, tömör 500 mm, belső falak és fa padlók, nyílászárók varrat nélküli négy üvegezésű ablakok, kilincsek zártak, a garázs 60 mm vastagságú szigetelt. Külső összes szerkezet vörös lucfenyőből, homlokzaton faburkolat szibériai luc, fűtés tároló tartállyal, villanybojler, szilárd tüzelőanyag is, melegvizes padlófűtés, fotovoltaik fűtés előtt HMV + fűtés, melegvíz kályha, villámhárító, kommunális víz , a hulladékot a pöcegödörbe vezetjük . Valamint kamerarendszer, riasztó, műholdas TV, internet a helyi szolgáltató által biztosított.

Étkezés ára 2 fő részére 100€/hó.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe608 m²
Beépített terület109 m²
Terület717 m²
Hasznos terület100 m²
Szobák száma3
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Vízvízvezeték hálózat
Villany230/400V
Gáznem
CsatornahállózatWWTP
Fürdőszobaigen
Fűtéskombinált
Erkélyigen
Teraszigen
Pinceigen
Garázs2 autó
Parkolóigen
Mérnöki hálózatokigen
Építőanyagtégla
Felszereltség részben berendezett
Hőszigetelésigen
Kandallóigen
Ablakokműanyag
Terepenyhe lejtőn
Megközelítésaszfaltút
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-HM-511 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!