LM/Ondrášová-3 szintes családi ház nagy kerttel Tatralandia közelében

Ország.: Szlovákia
Város.: Liptovský Mikuláš
Régió.: Liptovská Ondrášová
Utca.: Mišíkova
600 m²
585 m²
eladó - Családi ház
270.000,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

266066x listában megjelenítve / 6065x részletesen megjelenítve / 450x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Nagy családi házat találni, gondozott telekkel, kellemes pihenősarokkal, grillezővel és ezen kívül garázzsal sem mindig egyszerű. Van azonban egy érdekes ajánlatunk az Ön számára.
Eladásra kínálunk egy 3 szintes, részleges felújítás után 7 szobás, nagy terű családi házat, mely szezonális vagy gyakran használt holmik tárolására szolgál. A festői szépségű LM Liptovská Ondrášová városában található, ahonnan Liptószentmiklósba vagy a népszerű Tatralandiába ugorhat. A ház kerülete tömbből épült, a belső válaszfalak tégla. A járdák kimosott betonból készülnek. Az épületet 1972-ben engedélyezték.
A ház fokozatosan felújításon esett át, a 2. emeleten műanyag nyílászárók cseréje megtörtént, a házban a padlók is - PVC és a nappaliban és az előszobában parketta, az alsó fürdőszoba és wc felújításra került, gázkazán csere - 3 éve, szintén gázkazánból bélelt kémény, homlokzat festés és tető átalakítás történt - cserép került felhasználásra. Bramac.
585m2 alapterületű telek, melyből 319m2 egy gondozott kert, mely egy hasznos kertre oszlik, ahol különféle zöldségek és gyümölcsök termeszthetők, pihenőhelyiség nagy fa pavilonnal ülőalkalmatosságokkal és nagy grillezővel a kellemesen eltöltött pillanatokért. családi kör, díszes terület virágokkal és kermivel. Ennek a területnek egy része egy 24 négyzetméter alapterületű elkészült garázs is, ahol kényelmesen parkolhatja le autóját és tárolhatja a kerti szerszámokat vagy abroncsokat. A garázs előtt van még egy hely ahol a kapu mögött még két autót lehet parkolni. A garázs mögött elkészült egy 7 m2-es raktár és egy fakamra is található a grill és kandalló fa tárolására. Az egész telek teljesen bekerített.
A ház főbejáratán kívül egy második bejárat is kialakításra került, közvetlenül a garázs mellett a helyiségen keresztül, ami jelenleg "pince" műhelyként szolgál, de át lehet alakítani egy másik helyiségbe.
A ház aljában 2 külön átjárhatatlan hálószoba, a nappalival egybenyitott konyha a „szlovák szoba”, ahol a domináns a kandalló, egy lépcsőházi bejáratú előszoba, egy felújított zuhanyzós fürdőszoba ill. külön WC. Ez a házrész volt az, amit befektetésnek használtak kiadónak, mivel külön bejárattal is rendelkezik, és lépcsővel választja el a ház többi részétől.
A ház 1. emelete lakott volt, mely a 2. emeleti lépcsővel feljáró előszobából, tágas nappaliból, 2 különálló járhatatlan hálószobából és egy tágas étkezős konyhából áll. Nagy bónusz ebben a konyhában egy nagy, 3 m2-es kamra az élelmiszer tárolására, amely teljes mértékben kihasználta a teljes teret. Van még egy fürdőszoba wc-vel - de még nincs felújítva.
A második emeleten 2 különálló hálószoba mellett 3 tárolóhelyiség található, melyek a ház teteje alatt kerültek kialakításra. Nagy előnye a tágas, hegyekre néző erkély. Ebben a házrészben még eredeti fa nyílászárók vannak.

Területek


Földszint:
alsó bejárat / műhely - 22,4 m2
előszoba 5,8m2
hálószoba 14,2 m2
szoba 12,4 m2

Szlovák szoba / konyha 12,2 m2 + kamra 5,9 m2


fürdőszoba 3,8m2
külön WC 1,2 m2

1. emelet


előszoba 5,8m2
hálószoba 14,8 m2
nappali 20,7 m2
szoba 11,9 m2
konyha + tároló - 17,8 m2

2. emelet


előszoba 6,8m2
szoba 12m2
nappali 14,5 m2
erkély 6m2

A ház jó állapotú, tiarchátlan, azonnal birtokba vehető.
Jövedelmező fekvésének köszönhetően ez az ingatlan nem csak állandó lakhatással, hanem kiadó befektetési lehetőséggé is válik.

Teljes ár jutalékkal: 270 000€ . Ha felkeltette érdeklődését egy túra, forduljon hozzánk bizalommal a telefonszámon.

Liptovská Ondrášová Liptószentmiklós részeként a Liptói-medence középső részén fekszik, a Jalovčanka befolyásánál a Liptószentmiklósi víztározóba, teljes polgári felszereltséggel. Van művelődési ház, posta, bevásárlóközpont, művelődési ház, óvoda, játszótér, étterem, borozó U muzikantov. A Tatralandia Aquapark és Šiklův Mlyn nyugati városa 1,5 km-re található. Vannak helyi tömegközlekedési megállók, három megállóhelyen a környező falvakba közlekedő elővárosi buszok állnak meg, LM-i vasútállomás 2 km-re található. Megtalálható még az evangélikus templom, az Adeodat Pongrác Kúria, a Dionüszosz Pongrác Kúria és a Pongrác Kúria. A domináns alkotás szintén egy 100 éves, 18 méter magas hársfa.

Cégünk Lakáslakások ingatlanértékesítéssel kapcsolatos teljes körű szolgáltatásokat nyújt. Ez pedig a minőségi jogi szolgáltatás – szerződéseinket ügyvédi jogosítvány és biztosítási kötelezettség terheli. Ha érdekli Önt az ingatlanok hypo-n keresztüli finanszírozása, szakembereink hipo tanácsaival látjuk el. Ha úgy dönt, hogy rajtunk keresztül finanszírozza a jelzálogjogot, kifizetjük Önnek a szakvéleményt, a zálogjog letétbe helyezésére és a tulajdonjog ingatlankataszterben történő elhelyezésére vonatkozó javaslatot. Teljes körű ingatlanszolgáltatást nyújtunk és lebonyolítunk - az első szemletől az ingatlan átadásáig veled vagyunk.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe585 m²
Beépített terület266 m²
Hasznos terület600 m²
Emeletek száma3
Szobák száma7
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotarészlegesen átépített
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Vízkút és vízvezeték hálózat
Villany230/400V
Gázigen
Csatornahállózatigen
Internetwifi
Fürdőszobaigen
Fűtésgáz
Erkélyigen
Lodzsianem
Teraszigen
Pincenem
Garázs1 autó
Parkolósaját fenntartott
Mérnöki hálózatokigen
Építőanyagtégla
Felszereltség részben berendezett
Hőszigetelésnem
Tetőfelújított
Kandallóigen
Légkondicionálónem
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványigen
Megközelíthetőségnem
Ablakokműanyag
Terepsík
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-JN-685260 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása