KREMNICKÉ BANE-Eredeti állapotú eladó nyaraló síterepek közelében

Ország.: Szlovákia
Város.: Žiar nad Hronom
Régió.: Kremnické Bane
Utca.: Kremnické bane
132.37 m²
249 m²
eladó - Családi ház
84.900,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

7178x listában megjelenítve / 242x részletesen megjelenítve / 242x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Gyönyörű csendes környezetben keresel egy nyaralót, ahol a családdal vagy a barátokkal töltheted a szabadidődet és kipihenheted a nagyvárosi nyüzsgést? Nem fél egy régebbi családi ház átalakításától? Szeret kirándulni, sétálni vagy kerékpározni festői környezetben, vagy síközpont közelségét keresi a téli szezonban? Ha a feltett kérdésekre igennel válaszolt, van egy nagyszerű ajánlatunk az Ön számára.
Exkluzív képviseletben eladásra kínálunk egy régebbi családi házat a Körmöc-hegység szívében, természettel és erdővel körülvéve, Körmöcbánya kis falujában, Körmöcbányától 4 km-re. A családi ház eredeti állapotú, felújításra szorul. Hétvégi házikónak volt használva. A falu végén, csendes zöldövezetben található.
A ház kőből épült, mely kiváló szigetelést garantál, akár kellemes hőmérsékletet a nyári melegben, akár melegen tart a hideg téli estéken.
Az évek során kisebb átalakításokat, javításokat végeztek a házban, de mindenképpen számolni kell a tető teljes rekonstrukciójával (a tető részben cserépcserével készült el) és a homlokzat fokozatos revitalizációjával. a házból. A ház alaprajzi módosításokon is átesett - az eredeti nagy konyhát élelmiszerkamrára és külön fürdőszobára osztották, káddal és vízöblítéssel. Egy verandát is hozzáadtak, amely a ház bejárataként szolgál.
A telek összterülete 249 m2 - a kert egy része a nyaraló előtt van előkertként, egy része garázsként (menedékhely) és végül a ház mögötti telek is, amely a szlovák igazgatás alatt áll. A Republic és a tulajdonosok választhatták, hogy kertnek vagy grillezőnek béreljék - a lehetőségek korlátlanok, csak a kreativitás elég. A házon az eredeti fa ablakkereteket és üvegbetétet is cserélték. Fűtése jelenleg a ház földszintjén gázkazánnal, valamint a nappali domináns részét képező, az emeletre szellőzőkkel ellátott szilárd tüzelőanyaggal megoldható. A konyhában sütő található, mely amellett, hogy hőforrás, finom ételek sütésére is alkalmas. közvetlenül a ház bejáratánál egy helyiséget alakítottak ki, aminek egy másik hálószobaként kellett volna szolgálnia, és egy kályhát is beépítettek benne, csak éppen nem készült el, és jelenleg raktárnak használták. A sütő, a tűzhely és a tűzhely minden kivezetése közös kéménybe vezet.
A ház közüzemi víz, villany, gáz és kommunális csatorna be van kötve. Az elektromos doboz és a belső megszakítók is cserélve lettek.
A házhoz tartozik egy részleges pince (utca felőli bejárat) és a hátsó részben a műhellyel összekötött tégla faműhely is tartozik hozzá.

A ház a következőkből áll:Földszintek, ahol találhatók:
- 8,79 m2-es bejárati veranda
- előszoba 9,64 m2 alapterületű fa lépcsővel az emeletre
- 19,8 m2-es külön konyha
- tágas szociális-nappali 20,2 m2 alapterületű
- fürdőszoba elektromos WC-vel összekötve 4,33m2 alapterületű kazán vízmelegítésre
- élelmiszerkamra 3,42m2 polcokkal
- 7,8 m2 alapterületű raktárhelyiség

1. emelet, ahol találhatók:


- 18,67 m2-es erkélyes hálószoba
- 9,8 m2 alapterületű szoba
- 8,16 m2 alapterületű folyosók
- 2 tetőtér 23,94m2 és 23m2

18m2 alapterületű pince


A ház mellett kocsibeálló, mely fatárolónak is használható, valamint vízbekötés is van 16,67m2-es
12,82 m2 alapterületű tégla faműhely szerszámok tárolására alkalmas hellyel

Teljes ár jutalékkal: 84 900EUR. A ház bútorozatlan, azonnal birtokba vehető.
Ha felkeltette érdeklődését egy túra, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a telefonszámon

Kremnické Bane eredetileg német bányásztelepülés, melynek közelében két síterep található (Krahule, Skalka).
A falu felett található Európa szimbolikus központja a gótikus Szent János-templom közelében, melynek tetejéről egyik oldalon a Vág felé, a másikon a Garam felé folyik a víz. A templomtól nem messze található a falu legmagasabb pontja, a Trnovník szikla 990 m tengerszint feletti magasságban. m.
Különböző épületek és civil létesítmények biztosítják a község lakóinak és látogatóinak kulturális és sportolási élményt. A római katolikus Szent Szt. Ján Krstiteľ, Szűz születése kápolna, Jantár tanya, Piarg vendéglátás, élelmiszerboltok, Slniečko gyermekegészségügyi központ, Jurki benzinkút, valamint futballpálya.

Cégünk Houses for People teljes körű szolgáltatásokat nyújt az ingatlanértékesítéshez kapcsolódóan. És ez a minőségi jogi szolgáltatás – szerződéseinket az ügyvéd által okozott károk esetére engedélyezzük és biztosítjuk. Ha érdekli ingatlan finanszírozása jelzáloghitel útján, szakértőinktől jelzáloghitel-tanácsadást nyújtunk. Ha úgy dönt, hogy rajtunk keresztül finanszírozza a jelzálogjogot, kifizetjük Önnek a szakvéleményt, a zálogjog letétbe helyezésére vonatkozó javaslatot, valamint az ingatlankataszterben a tulajdonjog letétbe helyezésére vonatkozó javaslatot. Teljes körű ingatlanszolgáltatást nyújtunk és lebonyolítunk - az első szemletől az ingatlan átadásáig veled vagyunk.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe249 m²
Beépített terület104.46 m²
Terület183.33 m²
Hasznos terület132.37 m²
Emeletek száma2
Szobák száma4
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotaeredeti állapot
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Vízvízvezeték hálózat
Villany230/400V
Gázigen
Csatornahállózatigen
Internetnem
Fürdőszobaigen
Fűtésgáz
Erkélyigen
Lodzsianem
Terasznem
Pinceigen
Garázsnem
Parkolóigen
Mérnöki hálózatokigen
ÉpítőanyagKevert
Felszereltség részben berendezett
Hőszigetelésnem
Tetőeredeti
Kandallóigen
Légkondicionálónem
Kábeltelevíziónem
Energia tanúsítványigen
Előkertigen
Megközelíthetőségnem
Ablakokfa
Terepsík
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-JN-697071 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!