Kertek, Pod Kalváriou, eladó, Pezinok, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Pezinok
Régió.: Pezinok
Utca.: Pod Kalváriou
512 m²
eladó - Kertek
14.000,- € 27,34 €/m2 beleértve a jutalékok

1374x listában megjelenítve / 149x részletesen megjelenítve / 149x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kizárólag Kučišdorfská dolina területén kínálunk eladásra kertet . A földterület rekreációs célú, téglalap alakú. A felajánlott telek egyike a nyolcnak, amelyek együttesen az ul. A Kálvária alatt és a Kučišdorf víztározó gátjának lábánál. Az egyes telkek a Pod Kalváriou utcáról érhetők el, és egy 3,5 m széles közös telekkel vannak összekötve. A földterület jelenleg kihasználatlan, alkalmas kert vagy rekreációs és relaxációs zóna létesítésére a víztározó közelében és a Kučišdorf-völgy elején.

Érdeklődés esetén több telket lehet vásárolni különböző területeken, az ár egy 512 négyzetméter alapterületű földterületre vonatkozik.

HELY:


A Kučišdorská víztározó érintése alatt található, nagyon alkalmas helyszín a kikapcsolódás, a horgászat és a víz szerelmeseinek.

SZOLGÁLTATÁSUNK:


Houses for People cégünk teljes körű szolgáltatásokat kínál az ingatlanok értékesítésével kapcsolatban. És ez a minőségi jogi szolgáltatás - szerződéseink engedélyezettek és biztosítottak az ügyvéd által okozott károkra. Ha érdekli az ingatlan hipo-finanszírozás, hipo-tanácsokat adunk szakembereinktől. Ha úgy dönt, hogy rajtunk keresztül finanszírozza a jelzálogköltséget, fizetünk Önnek szakértői véleményt, javaslatot a zálogjog letétbe helyezésére és javaslatot a tulajdonjognak az ingatlankataszterbe történő letétbe helyezésére. Teljes ingatlanszolgáltatást nyújtunk és dolgozunk fel - az első szemlétől az ingatlan átadásáig veled vagyunk.

- Minden szöveg és fotó a Domy pre lidí s.r.o tulajdonát képezi. - visszaélésüket, másolást a bíróságon oldják meg.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe512 m²
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Gáznem
Csatornahállózatnem
Internetnem
Mérnöki hálózatokközel
Kábeltelevíziónem
Tájolásdélnyugat
Terepsík
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--119 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!