Eladó Telkek - kereskedelmi célra, Telkek - kereskedelmi célra, Zvolen

Ország.: Szlovákia
Város.: Zvolen
Régió.: Zvolen
31124 m²
eladó - Telkek - kereskedelmi célra
1.711.820,- €
55,- €/m2
Tegyen árajánlatot

3734x listában megjelenítve / 179x részletesen megjelenítve / 62x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kizárólag lehetőséget kínálunk Önnek 31 124 m2 összterületű telek megszerzésére vonzó helyen, a zólyomi Strážská cesta közelében (a CONTINENTAL cég felett), amely ideális különféle projektek fejlesztésére. A telek hozzávetőleges szélessége 70 m, hossza 433 m. Érdeklődés esetén a szomszédos telkek értékesítését is megoldjuk az érdeklődő igényei szerint. Ezek a telkek Zólyom város beépített területén kívül helyezkednek el, és az UP szerint egy olyan területre esnek, amelyet termelési, raktári és szolgáltatási szempontból vegyes területként határoznak meg. funkcionális használat. hatótávolságon belül van.

Ennek a földnek az előnyei:


Stratégiai elhelyezkedés: Gyorsan fejlődő, a főutak közvetlen megközelíthetőségével rendelkező területen található (az ingatlantól néhány méterre négysávos autópálya vezet Besztercebányától Žiar nad Hronomig). Az ideális helyszín könnyű hozzáférést biztosít a beszállítók, ügyfelek és alkalmazottak számára.
Nagy fejlődési lehetőség: Ezzel a területtel és további telkek vásárlási lehetőségével korlátlan lehetőségei vannak különböző beruházási projektekre - ipari park.
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy befektesse a jövőbe. Függetlenül attól, hogy üzleti központot vagy ipari övezetet tervez-e létrehozni, ez a telek mindent kínál, ami egy sikeres projekthez szükséges. Vételár 55 euró/m2. Gondoskodunk Önöknek minőségi adásvételi szerződések megkötéséről, szakvéleményről egyeztetünk, katasztert készítünk, ingatlan átadást, energia átadást biztosítunk. Szükség esetén statikai felmérést, geometriai tervek elkészítését, ingatlantisztítást, jogi tanácsadást biztosítunk. Igény esetén CSERE IRODAUNKBAN tudunk pénzt váltani Önnek. Megtalálhat minket az A. Sládkovičová 1. szám alatti irodában, Zólyomban, A FŐPOSTA SZEMBENI és az SLSP mellett. Bővebb információ a tel. szám , email:

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe31124 m²
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Mérnöki hálózatokközel
Tájolásészakkeleti
Terepenyhe lejtőn
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--1063 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!