GALANTA/CENTRUM - üzlethelyiségek OC GALAXIA-ban

Ország.: Szlovákia
Város.: Galanta
Régió.: Galanta
Utca.: Hlavná
337.15 m²
eladó - Üzlethelység - Új épület
269.720,- € beleértve a jutalékok

7952x listában megjelenítve / 416x részletesen megjelenítve / 93x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kizárólag üzlethelyiségeket kínálunk eladásra a galánti Hlavná utcai GALAXIA bevásárlóközpontban. A helyiségek a város központjában találhatók, jól láthatóak a Hlavná ulica felől, egy 2008-ban épült multifunkcionális épületben.

ELHELYEZÉS:


A tér elrendezése 3 helyiségből áll. A helyiségek különféle kereskedelmi célokra szolgálnak (üzlet, szolgáltatási helyiségek). Régebben elektronikai és bútorüzletként működtek.
Nem lakás céljára szolgáló helyiségek specifikációia következő helyen:
1. sz.: 87,40m2 alapterületű, nem lakáscélú helyiség az 1. földszinten található. A bevásárlógalérián keresztül megközelíthető tér egy szobából és a Hlavná utcára néző erkélyből áll, téglalap alakú, a bevásárlógaléria teljes szélességében látható, és a Hlavná utca felőli nagy ablakok világítják meg. A szomszédos tér (jelenleg az 1. számú térhez kapcsolódik) az
nem lakóhelyiség sz. 2 212,9 m2 területtel. A tér elrendezése 3 szoba + erkély a Hlavná utcára néz. 2 szoba a fő eladótér háttereként szolgál, ezekben egy teakonyha és egy iroda található. A tér bevásárlógalériára nyílik, és két oldalról nagy ablakok világítják meg.
emeleten 36,85 m2 alapterületű nem lakás célú helyiség található. A tér a bevásárlógalériából az ajtón keresztül érhető el, jelenleg nincs bevásárlógalériára nyíló nyílása. Természetes megvilágítású és ablakokon keresztül szellőzik. A hely ideális raktárnak, e-shopnak, kis üzletnek vagy irodának.
Érdeklődés esetén lehetőség van egyes terek külön-külön történő megvásárlására is, érdeklődjön az RK-nál.
Nem lakás céljára szolgáló helyiségek összterülete: 337,15 m2 + erkélyek

Nem lakáscélú helyiségek ára: 269 780EUR


A telephelyi WC-k ugyanazon az emeleten állnak rendelkezésre az emeleten lévő összes nem lakás céljára szolgáló helyiséghez.

HELY:


GALAXIA bevásárlóközpont, Hlavná 6, Galánta bevásárló övezetben, sok üzlet és szolgáltatás a közelben, jó közlekedés a bevásárlóközponthoz.

PARKOLÁS:


Az áruház alagsorában található garázsban ingyenes parkolási lehetőség biztosított a vásárlók számára. Érdeklődés esetén lehetőség van (3) három, 102 m2-nél nagyobb összterületű lefoglalt parkoló megvásárlására (a területhez közös folyosók és utak is tartoznak)

SZOLGÁLTATÁSAINK


Cégünk Houses for People teljes körű szolgáltatásokat nyújt az ingatlanértékesítéshez kapcsolódóan. És ez a minőségi jogi szolgáltatás – szerződéseinket az ügyvéd által okozott károk esetére engedélyezzük és biztosítjuk. Ha érdekli ingatlan finanszírozása jelzáloghitel útján, szakértőinktől jelzáloghitel-tanácsadást nyújtunk. Ha úgy dönt, hogy rajtunk keresztül finanszírozza a jelzálogjogot, kifizetjük Önnek a szakértői véleményt, a zálogjog letétbe helyezésére vonatkozó javaslatot, valamint a tulajdonjog ingatlankataszterben történő letétbe helyezésére vonatkozó javaslatot. Teljes körű ingatlanszolgáltatást nyújtunk és lebonyolítunk - az első szemletől az ingatlan átadásáig veled vagyunk.

*szöveg és fotók a Domy pre lúdi tulajdonát képezik.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület337.15 m²
Hasznos terület337.15 m²
Tulajdonviszonyvállalati
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Villany230V
Gáznem
InternetTV kábel elosztása
Fűtésigen
Garázsigen
Parkolóigen
Felszereltség nem berendezett
Hőszigetelésigen
Energia tanúsítványigen
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-LM-5 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása