GALANTA/CENTRUM - I. emeleti üzlethelyiség parkolóval

Ország.: Szlovákia
Város.: Galanta
Régió.: Galanta
Utca.: Hlavná
212.9 m²
eladó - Üzlethelység - Új épület
170.320,- € beleértve a jutalékok
Tegyen árajánlatot

196257x listában megjelenítve / 9880x részletesen megjelenítve / 298x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kizárólag üzlethelyiséget kínálunk eladásra a galánti Hlavná utcai GALAXIA bevásárlóközpontban. A hely a város központjában található, a Hlavna utcáról jól látható a 2008-tól épült GALAXIA többfunkciós épületében. A terület különféle kereskedelmi célokra szolgál (üzlet, szolgáltató helyiségek). Régebben elektronikai és bútorüzletként működött.

ELHELYEZÉS:


Terület: 212,9m2 + erkély - az 1. emeleten található a föld felett. A tér elrendezése 3 szoba + Hlavná utcára néző sarokerkélyből áll. 2 szoba a fő eladótér háttereként szolgál, ezekben egy teakonyha és egy iroda található. A tér bevásárlógalériára nyílik, és két oldalról nagy ablakok világítják meg.

A 212,9 m2 alapterületű nem lakáscélú helyiség ára 170 320
Ugyanazon az emeleten tér WC-k állnak rendelkezésre az emeleten lévő összes nem lakóhelyiséghez.

BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉG:


Érdeklődés esetén lehetőség van egy szomszédos tér megvásárlására is, amely a bevásárlógalérián keresztül érhető el, egy szobából és a Hlavná utcára néző erkélyből áll, téglalap alakú, a bevásárlógalériáig teljes szélességében kirakat és megvilágított. nagy ablakokkal a Hlavná utcából. Jelenleg ez a 87,4 m2-es terület kapcsolódik a kínált területhez. Ezek a helyiségek együttesen 307,3 m2 hasznos területtel rendelkeznek. Ugyanezen az emeleten további raktárral/üzleti helyiséggel is bővíthető 36,85 m2 alapterülettel. A tér a bevásárlógalériából az ajtón keresztül érhető el, jelenleg nincs bevásárlógalériára nyíló nyílása. Természetes megvilágítású és ablakokon keresztül szellőzik. A hely ideális raktárnak, e-shopnak, kis üzletnek vagy irodának.

HELY:


GALAXIA bevásárlóközpont, Hlavná 6, Galánta bevásárló övezetben, sok üzlet és szolgáltatás a közelben, jó közlekedés a bevásárlóközponthoz.

PARKOLÁS:


Az áruház alagsorában található garázsban ingyenes parkolási lehetőség biztosított a vásárlók számára. Érdeklődés esetén a bevásárlógaléria alagsorában lefoglalt parkolóhely vásárlása lehetséges.

SZOLGÁLTATÁSAINK


Cégünk Houses for People teljes körű szolgáltatásokat nyújt az ingatlanértékesítéshez kapcsolódóan. És ez a minőségi jogi szolgáltatás – szerződéseinket az ügyvéd által okozott károk esetére engedélyezzük és biztosítjuk. Ha érdekli ingatlan finanszírozása jelzáloghitel útján, szakértőinktől jelzáloghitel-tanácsadást nyújtunk. Ha úgy dönt, hogy rajtunk keresztül finanszírozza a jelzálogjogot, kifizetjük Önnek a szakértői véleményt, a zálogjog letétbe helyezésére vonatkozó javaslatot, valamint a tulajdonjog ingatlankataszterben történő letétbe helyezésére vonatkozó javaslatot. Teljes körű ingatlanszolgáltatást nyújtunk és lebonyolítunk - az első szemletől az ingatlan átadásáig veled vagyunk.

*szöveg és fotók a Domy pre lúdi tulajdonát képezik.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület212.9 m²
Hasznos terület212.9 m²
Tulajdonviszonyvállalati
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Villany230V
Gáznem
InternetTV kábel elosztása
Fürdőszobaigen
Fűtésigen
Garázs1 autó
Parkolóigen
Felszereltség nem berendezett
Hőszigetelésigen
Energia tanúsítványigen
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-LM-8 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása