GALANTA/CENTRUM - erkélyes üzlethelyiség OC GALAXIA-ban

Ország.: Szlovákia
Város.: Galanta
Régió.: Galanta
Utca.: Hlavná
87.4 m²
eladó - Üzlethelység - Új épület
69.920,- € beleértve a jutalékok
Tegyen árajánlatot

190800x listában megjelenítve / 9315x részletesen megjelenítve / 211x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kizárólag üzlethelyiséget kínálunk eladásra a galánti Hlavná utcai GALAXIA bevásárlóközpontban. A hely a város központjában található, a Hlavna utcáról jól látható a 2008-tól épült GALAXIA többfunkciós épületében. A terület különféle kereskedelmi célokra szolgál (üzlet, szolgáltató helyiségek). Régebben elektronikai és bútorüzletként működött.

ELHELYEZÉS:


Terület: 87,40m2 + erkély - az 1. emeleten található. A bevásárlógalérián keresztül megközelíthető tér egy szobából és a Hlavná utcára néző erkélyből áll, téglalap alakú, a bevásárlógaléria teljes szélességében látható, és a Hlavná utca felőli nagy ablakok világítják meg.

A 87,4 m2 területű nem lakáscélú helyiség ára 69 920
Ugyanazon az emeleten tér WC-k állnak rendelkezésre az emeleten lévő összes nem lakóhelyiséghez.

BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉG:


Érdeklődés esetén lehetőség van egy szomszédos tér vásárlására is (jelenleg 212,9 m2 alapterülettel kapcsolódik a kínált térhez. A tér elrendezése 3 szoba + erkély a Hlavná utcára. 2 szoba szolgál háttérként A fő eladótérből konyha és iroda található.A tér bevásárlógalériára nyíló, két oldalról nagy ablakokkal világít.Bővíthető egy másik raktárral/kiskereskedelmi helyiséggel ugyanazon az emeleten 36,85m2 alapterületű.A tér a bevásárlógalériából ajtón keresztül közelíthető meg, jelenleg nincs bevásárlógalériára nyíló nyílása Természetes megvilágítású, ablakokkal szellőző A hely ideális raktárnak, e- üzlet, kis üzlet vagy iroda.

HELY:


GALAXIA bevásárlóközpont, Hlavná 6, Galánta bevásárló övezetben, sok üzlet és szolgáltatás a közelben, jó közlekedés a bevásárlóközponthoz.

PARKOLÁS:


Az áruház alagsorában található garázsban ingyenes parkolási lehetőség biztosított a vásárlók számára. Érdeklődés esetén a multifunkcionális épület alagsorában foglalt parkolóhely vásárlása is lehetséges.

SZOLGÁLTATÁSAINK


Cégünk Houses for People teljes körű szolgáltatásokat nyújt az ingatlanértékesítéshez kapcsolódóan. És ez a minőségi jogi szolgáltatás – szerződéseinket az ügyvéd által okozott károk esetére engedélyezzük és biztosítjuk. Ha érdekli ingatlan finanszírozása jelzáloghitel útján, szakértőinktől jelzáloghitel-tanácsadást nyújtunk. Ha úgy dönt, hogy rajtunk keresztül finanszírozza a jelzálogjogot, kifizetjük Önnek a szakértői véleményt, a zálogjog letétbe helyezésére vonatkozó javaslatot, valamint a tulajdonjog ingatlankataszterben történő letétbe helyezésére vonatkozó javaslatot. Teljes körű ingatlanszolgáltatást nyújtunk és lebonyolítunk - az első szemletől az ingatlan átadásáig veled vagyunk.

*szöveg és fotók a Domy pre lúdi tulajdonát képezik.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület87.4 m²
Hasznos terület87.4 m²
Tulajdonviszonyvállalati
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Villany230V
Gáznem
InternetTV kábel elosztása
Fűtésigen
Garázs1 autó
Parkolóigen
Felszereltség nem berendezett
Hőszigetelésigen
Energia tanúsítványigen
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-LM-6 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása