Építési telek, Žarnovických, eladó, Pezinok, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Pezinok
Régió.: Pezinok
Utca.: Žarnovických
600 m²
eladó - Építési telek
49.800,- € 83,- €/m2 beleértve a jutalékok

0x listában megjelenítve / 123x részletesen megjelenítve / 123x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Arra gondol, hogyan védje meg a pénzét? Hogyan lehet értékelni megtakarításait? Szeretne jó helyen élni és fokozatosan befektetni? Ha igen, felajánljuk Önnek KIZÁRÓLAG kert eladását Pezinokon, a Žarnovických utcai családi házak új fejlesztésének közvetlen közelében. A felajánlott telkek alkalmasak befektetésre egy leendő építési telken családi ház építéséhez.

MÉRNÖKI HÁLÓZATOK


Az IS a megoldott terület határán található.

FÖLD:


A földterület összterülete 600m2: ebből 447m2 földterület + 153m2 részesedés a bekötőúton. Érdeklődés esetén összesen 16 telek áll rendelkezésre - lehetőség egy nagyobb telek egyesítésére és megvásárlására.

HELY:


A telkek a Žarnovických és a Don Sandtnera, valamint a Jamnické és a Cajlanská utcák közötti családi házak fejlesztésének közvetlen közelében találhatók. A föld kissé lejtős.

SZOLGÁLTATÁSUNK


Ezt az ingatlant a Domy pre lidí útján kínálják - az alkuszi jutalék összegzi az ingatlan átruházásával kapcsolatos díjakat - az ingatlan kataszterbe történő befizetésre irányuló javaslat alapdíja 66 €, az eladók szerződéses aláírásának ellenőrzéséért, a szerződések kidolgozásáért és az ügyvédek szerződésengedélyéért fizetendő díj, 1,5 millió euróig terjedő károk biztosítása, jelzáloggal kapcsolatos tanácsadás és teljes ingatlanszolgáltatás

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe600 m²
Tulajdonviszonysaját
Státuszlefoglalt
Vízvízvezeték hálózat
Villany230V
Gáznem
Csatornahállózatigen
Mérnöki hálózatokközel
Tájolásdéli
Terepenyhe lejtőn
Megközelítésbeton

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--137 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!