HORVÁTORSZÁG/BRAČ - Építési telek 150 méterre egy gyönyörű strandtól

Ország.: Horvátország
Város.: Supetar
Régió.: Povlja
380 m²
eladó - Építési telek
70.000,- €
184,21 €/m2 beleértve a jutalékok
Tegyen árajánlatot

79036x listában megjelenítve / 7975x részletesen megjelenítve / 238x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Nap, tenger, gyönyörű táj, nincsenek túlzsúfolt, turistákkal teli strandok, itt található az általunk kínált építési telek Brač szigetén. A telek a strand közelében található (kb. 150 m), amelyet soha nem látogatnak sokan. A terület ideális azoknak, akik békét és csendet keresnek a tenger közelében, hangos turisták tömege nélkül.

HELY:


A telek egy félreeső helyen található, csak néhány ház veszi körül. Az ingatlan megközelítése betonozott úton történik. A szárazföldet akár betonúton, autóval, akár gyalog az egyik strandról, vagy a part melletti ösvényen keresztül lehet megközelíteni, amely a másik oldalra vezet a város és a tenger felé. A telek a horvátországi Brač szigeten, Povlja részén található. Ha érdekli a pontos hely, kérem, forduljon az RK-hoz.

SPECIFIKÁCIÓK:


A települési víz és villany az ingatlan közelében található, megközelítése betonúton. Jelenleg épületek nincsenek az ingatlanon. A telek összterülete 380 m2.

HASZNÁLATI LEHETŐSÉGEK:


A telek felhasználható családi ház vagy kisebb "lakóház" építésére. Kereskedelmi hasznosítás és a telek bővítése iránti érdeklődés esetén lehetőség van egy szomszédos telek vásárlására 860 m2-rel (ár RK-ban). A telekre egy társasház építésére vonatkozó koncepciótanulmány feldolgozásra került, a telekre családi ház építésének projektdokumentációja is elkészült (elérhető az RK-ban)

BRAČ SZIGET


Brač sziget Közép-Dalmácia legnagyobb szigete. SPLITből vagy MAKARSKA-ból komppal köthető össze. Az igényesebb turisták és lakosok számára repülőtér áll rendelkezésre.

Ha további információra kíváncsi, keressen minket bizalommal a mellékelt telefonszámon.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe380 m²
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Vízvízvezeték hálózat
Villany230V
Gáznem
Csatornahállózatnem
Mérnöki hálózatokigen
Tájoláskelet
Tereplejtő
Megközelítésbeton

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-687909 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!