Eladó egy karizmatikus családi ház Čiernóban

Ország.: Szlovákia
Város.: Čadca
Régió.: Čierne
Utca.: Jama
140 m²
713 m²
eladó - Családi ház
Ár az ingatlanirodában
Tegyen árajánlatot

89801x listában megjelenítve / 5914x részletesen megjelenítve / 356x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

1. A Reality Rent eladásra kínál egy ötletes, éppen jóváhagyott családi házat Čierno pri Čadecben, csodálatos kilátással rendelkező telken épült, 1236 m2 összterülettel. Az eredeti családi ház 2010-től fokozatosan teljes felújításon esett át, melynek része új tető, nyílászárócsere, villany, fűtés, szigetelés, valamint fürdőszoba építés és fürdőszoba előkészítés az emeleten. A ház pince és két földszint feletti szinttel rendelkezik. Az alagsorban egy csodálatos boltíves helyiség található, mely tökéletes leendő borospincének, garázsnak és tárolónak.
Az 1. földszinten egy előszoba és egy ötletes cserépkályhával felszerelt konyha kapott helyet, mely a legegészségesebb sugárzó hővel történő fűtést kínálja a többi helyiségnek. A tulajdonos elképzelése egy hangulatos konyha, étkező és nappali összekapcsolása volt. Két szoba és egy fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel is található. Kellemes lépcsőház vezet fel a 2. földszinti emeletre, ahonnan egy gyönyörű nyitott tetőtérre jutunk, mely elválasztható két hálószoba kialakítására. A gyönyörű nagy ablakokból csodálatos kilátás nyílik a természetre, mivel a hely nem sűrűn lakott. A fürdőszoba és WC előkészítése teljessé teszi a szükséges kényelmet.
A ház be van kötve villanyra, szilárd tüzelésű fűtés cserépkályhával, villanyfűtéssel kombinálható, saját kútra bekötve szennyvízcsatornába vezetve. A két parkolóhely előkészítését csak aszfaltozni kell. A kert lapos, napos és készen áll a leendő tulajdonosok új ötleteire.
Véleményünk: Gyönyörű helyszín állandó és rekreációs életre, gazdag sportolási lehetőséggel, nem messze a PL határtól. Ideális olyan ügyfélnek, aki saját elképzelései és igényei szerint rendezi be házát és kertjét. Minden idő- és pénzigényes rekonstrukciós munka már befejeződött, így a leendő tulajdonos néhány napon belül élvezheti ennek a csodálatos háznak az összes bónuszát.
Az energiatanúsítvány megoldása jelenleg folyamatban van, és folyamatosan frissítjük.

Ára 206 000€


Ha ajánlatunk is felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal: Mgr. Mária Habčáková 1. Reality Rent, , vagy email: dejova

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe713 m²
Beépített terület523 m²
Terület1239 m²
Hasznos terület140 m²
Emeletek száma2
Szobák száma4
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotateljesen átépített
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Vízkút
Villany230/400V
Gáznem
Csatornahállózatemésztőgödör
Fürdőszobazuhanyzósarok
Fűtésszilárd tüzelőanyag
Erkélynem
Pinceigen
Parkolóigen
Mérnöki hálózatokigen
ÉpítőanyagKevert
Felszereltség nem berendezett
Hőszigetelésigen
Tetőfelújított
Energia tanúsítványnem
Megközelíthetőségnem
Ablakokműanyag
Terepsík

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-HM-375 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!