Eladó 1000 m2-es raktárbázis Szlovákiában, Slatina településen.

Ország.: Szlovákia
Város.: Levice
Régió.: Slatina
1139 m²
eladó - Különleges ingatlanok
480.000,- €
Tegyen árajánlatot

89232x listában megjelenítve / 9658x részletesen megjelenítve / 246x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Eladó 1000 m2-es raktárbázis Szlovákiában, Slatina településen.

(Magyar neve: Szalatnya, a Honti határtól 15km, Budapest M0-tól 85 km, 80 perc út)

Festői környezetben, dombokkal körülvett völgyben, csendes helyen, falu szélén (külterület), bármilyen ipari tevékenységre alkalmas raktár. A raktár előtt megy el a 75-ös számú főút, ami 5 km-re torkollik bele a 77-es számú főútba (fő tranzit útvonal lengyelország és magyarország között!), így igen jó megközelíthetősége van a helynek, télen is takarítva vannak az utak.

Vastag (60cm) tégla falak, könnyűszerkezetes lemeztető, a raktáron komplett felújírás volt 10 éve, amikoris kialakításra került a jelenlegi belső.

A raktár teljes területén a plafon hőszigetelve van tőzeggyapottal, gipszkarton burkolással, ezért a téli fűtési időszakra a havi fűtési költség nem éri el a 700 eurót (kemény hidegek esetén), egy szezonra általában 2000 euró alatt marad. (október-március)

Az épületbe be van vezetve az ipari áram, vízellátás saját ásott kútról, internet megoldott (8/1mbit adsl), 4G hálózat van igény szerint. Az épületben kiépített vezetékes és wifi hálózat van minden helyiségben, valamint riasztó és biztonsági kamera rendszer.

Az épület fűtését két vegyestüzelésű kazánról lehet üzemeltetni, igen gazdaságosan.

A raktárbázis 5881m2 saját tulajdonú földön található, körbekerítve, riasztóval és kivonuló szolgálattal.

Az ingatlanon található: 820 m2 fedett és fűtött belső, ebből 650 m2 fűtött raktár rész, 95 m2 kiszolgáló (wc, zuhanyzó, öltöző, konyha, előszoba), 50 m2 iroda (ebből 10 m2 szerver és biztonsági szoba vasbeton falakkal), 25 m2 garzon lakás (saját WC és zuhanyzó),

Az iroda részben található 3 darab klíma is, azonban ezeknek a használatára általában nincs szükség, mivel a raktár adottságai és kialakítása miatt a legnagyobb nyári melegben is kellemes 24 fokos hőmérséklet van bent.

Ezen kívül van még 193 m2 fedett, kültéri rész: 43 m2 faraktár (a kazánház mellett), 150 m2 fedett kültéri rakodó (oldalról nyitott)

Az épületben modern fűtésrendszer került kiépítésre hőtározókkal, szektoronként állítható hőmérséklettel. (5 rétegű alumínium-műanyag fűtéscsövek, új radiátorok, kaloriferes fűtés előkészítve a bejárathoz)

Előírásoknak megfelelően konyha, öltöző, zuhanyzó, WC kiépítve.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Beépített terület1139 m²
Terület5881 m²
Tulajdonviszonyvállalati
Státuszaktív
Vízkút
Villany230/400V
Csatornahállózatemésztőgödör
Építőanyagtégla
Felszereltség berendezett
Hőszigetelésigen
Légkondicionálóigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--214 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!