Családi ház, Hronsecka cesta, eladó, Banská Bystrica, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Banská Bystrica
Régió.: Hronsek
Utca.: Hronsecka cesta
240 m²
752.5 m²
eladó - Családi ház
243.500,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges

18346x listában megjelenítve / 807x részletesen megjelenítve / 105x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Ha egy kellemes hétvégi házat keres Besztercebánya és Zólyom határán, festői környezetben, saját zárt udvarral, nagy kerttel, kiülő pavilonnal, grillezési lehetőséggel és saját bekötőúttal, akkor van egy nagyszerű ajánlatunk. .
Kizárólag eladásra kínálunk egy teljesen felújított családi házat Hronsek községben, közvetlenül Kaštiely mellett, a falu központjában. Az egész ház 70 cm falvastagságú kőből épült, mely kiváló szigetelést biztosít akár a téli fűtési szezonban (ami az energia túlfizetésekben is megmutatkozik), akár a meleg nyári napokon kellemes klímát biztosít. A ház 2011-ig részleges felújításon esett át - villanyvezetékek, műanyag nyílászárók, 2015-ben pedig teljes felújításon esett át kívülről és belülről egyaránt. Homlokzat cserélve (a ház szigetelése csak az északi oldalról, mivel a többire a falak vastagsága miatt nem volt szükség), a tetőfedést fémlemez tetőre cserélték, a tetőteret teljesen kitisztították és készen áll a beépítésre. befejezni a többi helyiséget. A rácsok és a gerendák átvizsgáltak, jó állapotúak. A 8 köbös aknára teljesen kicserélt csatornán kívül a ház minden egyéb közműre (víz, villany, gáz) be van kötve.

A 3 szobás ház belseje jelentős elrendezésen esett át, amikor a folyosókat létrehozó "felesleges" válaszfalak kikerültek, amelyek gyönyörűen megnyitották a nappali és a konyha közötti teret és egy nagy közös helyiséget alakítottak ki a családdal eltöltött kellemes percek eltöltésére. A mennyezet teljesen le volt szigetelve. Az egész házban a padlók teljes cseréje megtörtént (az úszópadló alatt salak található) és a fürdőszoba teljesen fel lett újítva. Mellette műszaki helyiségnek alakítottak ki helyet, fűtésre és meleg vízre gázbojlerrel kiegészítve. Ez a technikai helyiség sok mindennek további tárolóhelyet is biztosít. A házban a fűtést minden helyiségben és a folyosókon radiátorok biztosítják, valamint elkészült a joule öntöttvas kemence és az új kémény is, mely az otthon melege mellett kellemes romantikus hangulatot is teremt. A konyhát praktikus mosogatógéppel egészítették ki, a kamra mellé pedig a kamra mellett beépített ételszekrényt is építettek, ami gyakorlatilag a helyiség teljes terét kihasználta. A helyiségben és a folyosókon is készültek bőséges tárolóhellyel rendelkező gurulóajtók.

Az újjáépítés során nem kerülte el a kertet és a földet, amelyen a földet teljesen kiegyenlítették, ami teret teremtett egy hasznos kertnek (emelt virágágyás cukkini, uborka, sütőtök stb. termesztésére), gyümölcsfák (alma, cseresznye, körte, szilva) telepítésére. , sárgabarack, kajszi, kajszibarack). ), az eredeti hatalmas dió gondoskodik a kellemes hűvösről a forró nyári napokon, valamint készült a pavilon ülőrésszel és egy nagy grillsütővel a finom ételek elkészítéséhez. Az eredeti garázs, amely a grill mellett található, jelenleg kerékpárok, kerti szerszámok tárolójaként és műhelyként szolgál. Közvetlenül ez alatt a terület alatt található egy pince is, ahol a megtermelt terményt lehet tárolni. A telken egy kút is található, amit már régóta nem használnak, de a helyreállítás nem okozhat nagyobb gondot.
Az egész telek, beleértve a kertet is, teljesen be van kerítve, ami teljes körű magánéletet biztosít. Nagy előnyt jelent a bekötőúton lévő közös tulajdoni hányad is, amely a telek bejárati kapuja előtt parkolóhelyet teremtett.

Maga a ház a következőkből áll:


- 3,18 m2-es előszoba cipős dobozzal és kabát fogaskészlettel
- nappali konyhával és étkezővel összekötve 44,7 m2 alapterületű (a konyha 23,5 m2, a nappali 21,185 m2)
- 16 négyzetméteres hálószobák
- 12,2 négyzetméteres gyerekszoba
- 6,8 négyzetméter alapterületű fürdőszoba WC-vel
- 3,35 m2 alapterületű műszaki helyiség / raktár a folyosón
- kamra a konyhában 2,3 m2 alapterületű
- 2 folyosó vezet a konyhából a hálószobába, a fürdőszobába és a gyerekszobába 3,65 m2 és 4,71 m2

A belmagasság 2,43 négyzetméter.A ház részben bútorozottan (beépített gardrób, sütő, teljesen felszerelt konyha) eladó és 2023.01.15-től vehető igénybe.

Teljes ár jutalékkal: 243 500€ . Ha felkeltette érdeklődését egy túra, forduljon hozzánk bizalommal a telefonszámon.

Hronsek falu a Garam bal partján található, mintegy 10 km-re délre Besztercebányától. Az elhelyezkedés biztosítja a városi szolgáltatásokat, vasútállomás, bolt, óvoda, étterem, vendéglátás, az R1-es csatlakozás, Besztercebánya és Zólyom jó megközelíthetősége. A faluban olyan műemlékek találhatók, mint a ház közelében található Soósovsko-Géczyovský kastély, a Vízivár vagy a fából készült artikuláris templom.

Cégünk Homes for People teljes körű szolgáltatásokat nyújt az ingatlanértékesítéshez kapcsolódóan. Ez pedig a minőségi jogi szolgáltatás – szerződéseinket ügyvédi jogosítvány és biztosítási kötelezettség terheli. Ha érdekli Önt az ingatlanok hypo-n keresztüli finanszírozása, szakembereink hipo tanácsaival látjuk el. Ha úgy dönt, hogy rajtunk keresztül finanszírozza a jelzálogjogot, kifizetjük Önnek a szakvéleményt, a zálogjog letétbe helyezésére és a tulajdonjog kataszteri letétbe helyezésére vonatkozó javaslatot.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe752.5 m²
Beépített terület119 m²
Hasznos terület240 m²
Emeletek száma2
Szobák száma3
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotateljesen átépített
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Vízkút és vízvezeték hálózat
Villany230/400V
Gázigen
Csatornahállózatemésztőgödör
Internetwifi
Fürdőszobaigen
Fűtésgáz
Erkélynem
Lodzsianem
Teraszigen
Pinceigen
Garázsnem
Parkolókülső
Mérnöki hálózatokigen
ÉpítőanyagKevert
Felszereltség részben berendezett
Tetőfelújított
Kandallóigen
Légkondicionálónem
Kábeltelevíziónem
Energia tanúsítványigen
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Terepsík
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-684927 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!