BA/VRAKUŇA - Háromszobás lakás egy kétszobás lakás áráért

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Vrakuňa
Régió.: Bratislava - Vrakuňa
Utca.: Čiernovodská 11
70.98 m²
eladó - 3 szobás lakás
135.000,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

14960x listában megjelenítve / 461x részletesen megjelenítve / 461x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kizárólag eladásra kínálunk egy 3 szobás lakást Pozsony kellemes Vrakuňa kerületében a Čiernovodská utca 11. szám alatt. Az apartman a 2. emeleten (1. emelet) található - a lakás alatt pincék találhatók. Az autóbejáró felől a lakás a 2. emeleten (1. emelet) található - ezen az oldalon 2 külön hálószoba található, a másik oldalon a garázsok, melyek teteje teraszt képez a lakás második bejáratához. épület - ezen az oldalon a földszinten található a lakás és akadálymentes bejutást tesz lehetővé a lakóházba és a folyosón keresztül a lakásba. A nappali loggiával és a konyhával erre az oldalra kell nézni. A lakás nagyrészt eredeti megkímélt állapotban van, a délnyugati oldalon az eredeti fa nyílászárókat kb 13 éve műanyagra cserélték.

ELHELYEZÉS:


A lakás elrendezése 3 szoba és kiegészítők: nappali, hálószoba, gyerekszoba, külön konyha, wc, fürdőszoba káddal, loggia és pince.
Terület: A teljes terület 70,98m2 ebből: lakás: 64,76m2 + pince 2,25m2 + loggia 3,97m2

A lakás, bérház ÁLLAPOT:


A lakás eredeti állapotában van. Az elmúlt években részleges felújításon esett át - az egyik oldalon nyílászárók cseréje, részben a padlóburkolat cseréje. A képeken látható módon bútorozott. A bérház 4 szintes, korszerűsítésen esett át - külső burkolat szigetelése, felszállók cseréje. A bérház kellemes, karbantartott állapotú.

ÁR: 135 000EURHELY, PARKOLÁS:
A lakás csendes, nyugodt helyen található, sok zölddel. A közelben teljes körű szolgáltatás található - buszmegállók, üzletek (OC HRON), éttermek, kávézók, gyógyszertár, iskola - Rajčianska, Egészségügyi Központ - Bebravská, jó hozzáférés a városhoz. Parkolás ingyenes az apartmanház előtt. Érdeklődés esetén egész évben lefoglalt parkolóhely térítés ellenében lehetséges.

Ezt az ingatlant a Domy pre lyudý cégen keresztül kínálják - az ügynöki jutalék tartalmazza az ingatlan átruházásával járó díjakat - az ingatlankataszterbe történő letétbe helyezési javaslat alapdíját 66€ összegben, az aláírások ellenőrzésének díját az eladók a szerződésekről, a szerződések elkészítése és a szerződések ügyvéd általi engedélyezése, 1,5 millió euróig terjedő kárbiztosítás, jelzáloghitel-tanácsadás és teljes körű ingatlanszolgáltatás.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület70.98 m²
Hasznos terület70.98 m²
Emelet1
Emeletek száma4
Szobák száma3
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotaeredeti állapot
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Gázigen
InternetTV kábel elosztása
Fürdőszobaigen
Fűtésközös
Lodzsia1
Pinceigen
Felvonónem
Parkolónyilvános
Építőanyagpanel
Felszereltség berendezett
Hőszigetelésigen
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványC
Megközelíthetőségnem
Ablakokműanyag
Tájolásdéli

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-LM-14 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása