Eladó 4 szobás lakás, 4 szobás lakás, Humenské nám., Bratislava - Petr

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Petržalka
Régió.: Bratislava - Petržalka
Utca.: Humenské nám.
82 m²
eladó - 4 szobás lakás
229.000,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

12958x listában megjelenítve / 316x részletesen megjelenítve / 316x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Exkluzív képviseletben eladásra kínálunk egy részben felújított és bútorozott 4 szobás lakást a Humenské námestí -n Petržalka keresett részén, teljes polgári kényelmi felszereltséggel és kiváló megközelíthetőséggel a városba akár autóval, akár busszal (in a jövő egyben villamosmegálló is). A lakás a világ két oldalára tájolt - 2 szoba és konyha keletre, valamint egy hálószoba és nappali nyugati tájolású.

A 82 m2 alapterületű lakás rendelkezik:


- tágas előszoba cipőtartóval, szekrénnyel és étkezőasztallal, paddal és székekkel
- külön teljesen felszerelt konyha (konyha nagy tárolóhellyel, kombinált tűzhely gáztűzhellyel és elektromos sütővel, hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, étkezőasztal)
- nappali nagy L alakú kanapéval, dohányzóasztallal, nappali szekrény készlettel és TV asztallal
- egy tágas hálószoba franciaággyal, szekrénnyel és komóddal
- 2 külön nem átjárható szoba, amelyekben íróasztalok, az egyikben egy ágy, a másikban egy régebbi kanapé és gardrób található
- fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval, fürdőszoba gardróbbal és mosógéppel
- külön WC
- biztonsági ajtók

A konyha egy 4 m2-es üvegezett loggiára nyílik.



ÚJRAKONSTRUKCIÓK:
Lakóház: A társasház rekonstrukciója során az alábbiak kerültek átépítésre: homlokzat (szigetelés), tető, láblécek, lépcsőházi ablakok, járdák és bejárati kapuk. Jelenleg a társasház közös helyiségeinek korszerűsítése zajlik.
Lakás: Valamint maga a lakás részleges felújításon esett át: műanyag nyílászárók + hálók, redőnyök, a loggia üvegezése, a wc és a fürdőszoba felújítása, korszerűsítése minden szaniterrel és járólappal, valamint padlóburkolat a hall és a konyha. Külső redőnyöket szereltek fel a hálószoba nappalijának nyugati fekvésű ablakaira.

HELY, PARKOLÁS:


A lakás nyugodt, csendes, teljes civil felszereltséget biztosító helyen található, kiváló infrastruktúrával (tömegközlekedési megállók - sétatávolságra: 90, 91, 98, villamosmegálló is lesz a közelben) és gyors bevásárlási lehetőséggel (Tesco) , Billa, Lidl) ), iskolák, óvodák, a közelben egy újonnan épült napraforgó komplexum - Mesto zóna sok üzlettel, gyógyszertárral, étteremmel, kávézóval, orvossal, fogorvossal, kozmetikával, Antolska Kórház, Medisimo, Dr. Martin, Petržalská gát, Draždiak tó, sok zöld és hasonlók. Az apartman sétatávolságra található a népszerű Draždiak-tótól és a Petržal-gát közelében.
Parkolás is lehetséges a bérház előtt az egyik oldalon, hosszanti parkoló, a másik oldalon a tér túloldalán egy nagy parkoló található, amely a Petržalsk parkolórendszerben szabályozott.

Ezt az ingatlant a cégen keresztül kínálják Házak - az ingatlan átruházásával járó díjakat az alkuszi jutalék tartalmazza - az ingatlan-nyilvántartási letétbe helyezési javaslat alapdíja összegben 100 euró, az eladók szerződéseken szereplő aláírásának ellenőrzési díja, a szerződések elkészítése és a szerződések ügyvéd általi engedélyezése, 1,5 millió euróig terjedő kárbiztosítás, jelzáloghitel-tanácsadás és teljes körű ingatlanszolgáltatás.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület87 m²
Hasznos terület82 m²
Emelet2
Emeletek száma8
Szobák száma4
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotarészlegesen átépített
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Gázigen
Internetwifi
Fürdőszobaigen
Fűtésközös
Erkélynem
Lodzsia1
Terasznem
Pinceigen
Garázsnem
Felvonóigen
Parkolónyilvános
Építőanyagpanel
Felszereltség berendezett
Hőszigetelésigen
Kandallónem
Légkondicionálónem
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványigen
Előkertnem
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Tájolásnyugatra

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-LM-28 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!