Eladó 2 szobás lakás, 2 szobás lakás, Eduarda Wenzla, Bratislava - Rač

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Rača
Régió.: Bratislava - Rača
Utca.: Eduarda Wenzla 4
51.01 m²
eladó - 2 szobás lakás - Új épület
166.000,- € beleértve a jutalékok
Tegyen árajánlatot

14802x listában megjelenítve / 1189x részletesen megjelenítve / 47x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

BabonyTRE új, teljesen bútorozott, tágas 53 m²-es + erkély (5 m²) alapterületű, 2 hálószobás lakásban kínál szállást/rövid távú bérletet. Az apartmanhoz 2 parkolóhely tartozik (egy a garázsban, a másik pedig egy magas, fedett kültéri hely közvetlenül az épület bejárata előtt), ahogy azt a fényképeken látni lehet a fehér autóval és a nagy pinceládával. Az apartmant teljes felszereltséggel bérelheti, beleértve a kis háztartási gépeket (vízforraló, hajszárító), edényeket, törölközőket, ágyneműket és alapvető tisztálkodási szereket. Kiváló alternatíva a szállodai szállások helyett, ha olcsóbb, több magánéletre vágyik, mégis kényelmes, és két parkolóhellyel rendelkezik.

Itt megtalálható egy utazó babaágy is. Optikai internet elérhető. Az apartman egy lifttel felszerelt 5./7. emeletén található, egy csendes udvar felé nézve.

Lakás alapterülete: 53 m²


Erkély a nappaliból: 5 m²
A garázsban lévő parkolóhely mögötti nagy pinceláda kiválóan szolgál a kerékpárok kényelmes tárolására. Az apartman alkalmas a kisgyermekkel (kisgyerekkel) történő elszállásolásra is. Egy utazó babaágy is rendelkezésre áll.

ELRENDEZÉS és BÚTOROZÁS:


Az apartman egy csendes udvarra néz.
Előszoba ruhásszekrénnyel és tükörrel.
Külön hálószoba franciaággyal, éjjeliszekrényekkel, ruhásszekrénnyel, asztallal, székkel.
Fürdőszoba WC-vel és káddal, mosógép, szekrény, tükör.
Konyha nappalival és kilépéssel a teraszra. A konyha részben indukciós főzőlappal és beépített elektromos sütővel, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel van felszerelve, és természetesen edényekkel, törölközőkkel, egyszer használatos papírtörlőkkel, valamint mindennel, amire a konyhában szükség van és valami gyorsra a frissítéshez. A konyhában van hűtőszekrény fagyasztóval, asztal és székek. A nappaliban kanapé, fali polc, dohányzóasztal, TV polc, szekrény található.
Törölközők, ágyneműk, ágyneműk, egyéb háztartási textíliák (szőnyegek, konyharuhák), edények, higiéniai cikkek, tisztítószerek, hordozható babaágy is tartozik a rövid távú bérlet/szállás árához.

Az apartman teljesen bútorozva lesz az első bérlő beköltözése előtt, még finomhangolás alatt áll, és az apartman fotóprezentációja professzionális és részletesebb lesz.

HELYSZÍN:


RAČA kerület, Eduarda Wenzla utca, a Kis-Kárpátok tömbje alatt, a východnéi helyi részen, a Pri Šajbách - Sklabinská út mentén. RNDZ projekt - modern kényelmes élet. A terület jó polgári kényelmi szolgáltatásokkal és megközelíthetőséggel rendelkezik a városközpont és a bratislavai más részei közötti tömegközlekedéshez. Lehetőség van kerékpározásra, kiváló kényelmes hely a környékbeli kirándulásokhoz. A városközpontban (Trnavské/Račianske mýto), autóval 13 perc alatt, tömegközlekedéssel fél óra alatt, a történelmi városközpontban autóval 20 perc alatt, Bécsben pedig egy óra alatt vagy.

Az 2 hálószobás, teljesen bútorozott lakás, két parkolóhellyel és pinceládával 10% ÁFA-val:

1 – 6 éjszaka 90,-€/éjszaka


7 – 13 éjszaka 80,-€/éjszaka
14 – 20 éjszaka 70,-€/éjszaka
több mint 20 éjszaka 55,-€/éjszaka
több mint 31 éjszaka ár megállapodás szerint

Havi szállás / bérleti díj 1500€ + 10% ÁFA = 1650,00€. (alkalmassá tétel ÁFA-fizetők számára). Az 1 hónapnál hosszabb bérletek esetén az ár alkuképes. Egyszeri szállás lehetséges legfeljebb 3 hónapra.

Ha érdekli a lakástúra, kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot. Várom, hogy közvetíthessem a szállást ezen a szép helyen.
Kérésre küldünk Önnek videótúrát, vagy további információkat és fényképeket, amelyek érdeklik lehetnek.

Az ingatlan teljes körű szakmai szolgáltatásokat nyújt, beleértve az ingatlanok feldolgozását/vásárlását. Irodánk biztosítja az ingatlan előkészítését fényképezésre, fotósra, grafikus tervezőre vagy otthoni színpadra.

Várjuk Önt. A TopRealEstate Babony csapata.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület63.29 m²
Hasznos terület51.01 m²
Emelet2
Szobák száma2
Tulajdonviszonyvállalati
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Gáznem
Internetoptika
Fürdőszobaigen
Fűtésközös
Erkély1
Lodzsia1
Pinceigen
Garázsigen
Felvonóigen
Parkolószobai
Felszereltség nem berendezett
Hőszigetelésigen
Kábeltelevíziónem
Energia tanúsítványigen
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Tájolásdélnyugat
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-808636 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása