BÉRLET / Rövid távú bérlet, bútorozott 2 szobás lakás, Rača

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Rača
Régió.: Bratislava - Rača
Utca.: Eduarda Wenzla
53 m²
kiadó - 2 szobás lakás - Új épület
600,- €
Tegyen árajánlatot

27543x listában megjelenítve / 2614x részletesen megjelenítve / 2223x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

BabonyTRE teljesen új, teljesen bútorozott, 53 m²-es, nagyon tágas, 2 hálószobás lakást kínál bérlésre, erkéllyel (5 m2). A lakáshoz 2 parkolóhely tartozik (egy a garázsban, a másik pedig fedett kültéri - "száraz lábbal" juthat be a házba), lásd a fényképet, 2. hely balról + nagy pince. Van lehetősége csak egy parkolóhely kiválasztására, ami természetesen megjelenik a bérleti díj végleges árában (árak áttekintése az inzerát alsó részén). A lakás teljesen bútorozva kiadó.
Természetesen optikai internet is van. A lakás a 4./7. emeleten található lifttel. Egy csendes udvarra néz.
A lakás alapterülete: 53 m2. Az erkély a nappaliból: 5 m2. A nagy pince közvetlenül a garázsban lévő parkolóhely mögött jó szolgálatot tesz a kerékpárok kényelmes tárolására.

ELRENDEZÉS és BÚTOROZÁS



A lakás egy csendes udvarra néz.
A lakás bejárata összekapcsolódik egy nagy világos nyitott nappalival, amelynek konyhája teraszra nyílik. Ez a nagy tér egy ruhásszekrénnyel van berendezve tükörrel. A szekrény mellett egy íróasztal van székkel és asztali lámpával. A nappali részben kanapé van lábtartóval, fali polc, tárgyalóasztal, TV-s polc.
A konyhában konyhapult található indukciós főzőlappal, beépített elektromos sütővel, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel, villanyteaforralóval, és a szekrényekben edények találhatók. Van hűtőszekrény fagyasztóval, asztal és székek.
A nappaliból külön hálószoba nyílik franciaággyal, éjjeliszekrényekkel és egy nagy ruhásszekrénnyel polcos rész és ruhaakasztós rész (ruhafogasokkal). Az ajtók mögött összecsukható ruhaszárító és porszívó található.
Fürdőszoba WC-vel és zárható zuhanyzóval, mosógép, szekrény, tükör.

Minden ablakon belső reluxák vannak.


ELŐNYÖK:

Teljesen új lakás új projekten belül.


A lakás kiváló elrendezése, a nappaliban található konyha lehetővé teszi egy csendesebb pihenősarok egyszerű és gyakorlati elkülönítését szükség esetén.
Két saját parkolóhely - egy garázsban található hely, mögötte valóban nagy pince (kerékpárok, motorok tárolására alkalmas), a másik parkolóhely pedig fedett, majdnem a bejárat előtt található, és a házba "száraz lábbal" juthat be.
Megállapodás alapján paplanok, ágyneműk, törölközők, fürdőlepedők és más textíliák is rendelkezésre állnak a konyhához és a nappaliba.

HELYSZÍN:



RAČA városrész, Eduard Wenzl utca, a Kis-Kárpátok tömegénél található, a Východné helyi rész, a Pri Šajbách – Sklabinská útvonal mentén.

RNDZ (RENDEZ) projekt - modern, kényelmes élet.


Teljes polgári infrastruktúrával rendelkező helyszín, parkok, játszóterek, kerékpárút (közvetlenül a lakóépületek előtt), fitneszterem és üzletek, valamint kényelmes közlekedés a városközpontba és a környező területekre nemcsak autóval, hanem tömegközlekedéssel is (buszmegálló 5 perc sétára).
Bérlési díj:
600,-€ + 170,-€ (rezsi és kezelési díjakért) + 150,-€ (2 parkolóhely, beleértve a belső garázsban található parkolóhelyet a nagy pincével a parkolóhely mögött, és a második fedett kültéri parkolóhelyet - majdnem a bejárat előtt a házba). Lehetőség van CSAK EGY parkolóhely bérlésére a lakáshoz (saját választás szerint + pince), és természetesen ez a bérleti díjban is megjelenik - megfelelően csökkentve) + internet 20,-€ (ha érdekli).

A teljes összeg mindkét parkolóhellyel és pincével történő bérletre: 920,-€ + internet: 20,-€
A teljes összeg egy garázsban található parkolóhellyel és pincével történő bérletre: 870,-€ + internet: 20,-€
A teljes összeg egy fedett kültéri parkolóhellyel történő bérletre: 820,-€ + internet: 20,-€

A bérleti szerződés aláírásakor a következőket kell fizetni:
• bérleti díj (fent említett)
• + jutalék az ügynöknek 600,-€ összegben
• + kaució a teljes havi bérleti díj összegében (fent említett), amelyet a bérleti időszak végén visszatérítik, ha minden rendben van.
Az internetdíj nem szerepel a bérleti díjban, az internet ára 20,-€.

Ha érdekli a megtekintés és további kérdései vannak, kérem, lépjen kapcsolatba velem. Örömmel magyarázom el, amire szüksége van. Örömmel segítek ebben a gyönyörű helyen való lakhatás megkönnyítésében.
Kérésre küldünk Önnek egy videótúrát, vagy további információkat és fényképeket, amelyek érdekelhetik.
A Babony TRE iroda gondoskodik az ingatlanvásárlás feldolgozásával kapcsolatos összes szakmai szolgáltatásról. Irodánk ugyanúgy biztosítja az ingatlan előkészítését fényképezésre, fényképészre, grafikus tervezőre vagy otthoni stílus tanácsadóra.

Várjuk Önt. A TopRealEstate Babony csapata.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület58 m²
Hasznos terület53 m²
Emelet4
Szobák száma2
Tulajdonviszonyvállalati
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Gáznem
Internetoptika
Fürdőszobaigen
Fűtésközös
Erkély1
Pinceigen
Garázs2 autó
Felvonóigen
Parkolókülső
Felszereltség berendezett
Hőszigetelésigen
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványigen
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-808636 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása