Egyedi 4 szobás lakás, olasz belső, Óváros

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Staré Mesto
Régió.: Bratislava - Staré Mesto
Utca.: Slávičie údolie
148 m²
eladó - 4 szobás lakás
890.000,- €
Tegyen árajánlatot

114679x listában megjelenítve / 12109x részletesen megjelenítve / 727x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Az Eladó egy kivételesen tágas 4 szobás emeletes lakás az Énekes Völgy utcájában, az Óváros érdekes környékén található. A 153 m²-es lakás teljesen luxus olasz stílusban van berendezve, sok Versace elemmel.

A lakás

hoz pince is tartozik, és eladó egy parkolóhely a garázsban.

Az épület minőségi szigetelt téglából készült, 1998-ban épült, kiváló helyen.

A lakás


A nagy, négy szobás lakás kiemelkedő belső terekkel rendelkezik, elrendezése szerint a bejárati szinten (a lakóház 4. emeletén) található a nappali rész, és az alsó szinten a hálószoba rész. Az egész lakás pompásan, de elegánsan van berendezve, itt-ott extravaganciával. Mindkét szinten márvánnyal borított fürdőszoba és nagy gardrób található. Az egész lakásban klímaberendezés biztosítja a kellemes hőmérsékletet nyáron. A bejárati szinten található az étkező, amely tágas nappalival kapcsolódik össze, mely bárpulttal van modern konyhával felszerelve, beépített elektromos készülékekkel, például MIELE, BORK, ELICA márkákkal. A nappaliban bőr sarokkanapé van, és a tél melegeit a kandalló biztosítja. A nappaliból kiléphetünk a erkélyre. A konyha melletti kamrában nagy tárolóhely található, valamint a BUDERUS gázkazán. A kézzel festett lépcsőkön lejuthatunk a lakás alsó szintjére, amely gyönyörűen berendezett szobákat kínál egyedi ágyakkal, Unique matracokkal, és beépített szekrényekkel. Minden részletben, minden fiókban, minden sarokban megőrzött az időtálló olasz dizájn, amelyet kristály csillárok, aranyozott részletek és bútorok díszítenek. A fürdőszobában, amely olyan nagy, mint egy szoba, WC, kád, két mosdó és gyönyörűen Versace stílusú keretbe foglalt tükör található.

Előnyök



Azonnali beköltözés lehetősége (új, teljesen és minőségi bútorokkal felszerelt lakás, beleértve a márkás háztartási gépeket), további befektetés nélkül
Saját parkolóhely a garázsban - "száraz lábbal" bejutás a lakásba

Közvetlen hozzáférés az autópályához


Az lakás déli tájolása nagy energiamegtakarítást biztosít
Saját gázkazán

Helyszín


Az óváros nyugati részén, ahol ez a különleges lakás található, keresett, csendes környék, ideális családoknak, pároknak, vagy a környező nagykövetségek diplomáciai képviselőinek. Az lakás J és JZ irányba néz, és a zöldellő belső udvar nyugalmát kínálja, lehetőséget teremtve a pihenésre az ablakok alatt, távol az utcai zajtól. Az erkélyről szép kilátás nyílik. A közeli Hegypark és a védett természeti terület - Bôrik erdő - gondoskodik a kapcsolat fenntartásáról a természettel. Egy hosszabb séta keretében akár a Duna partjára is eljuthatunk. A gyerekes családok számára érdekes lehet, hogy gyalogosan könnyen eljuthatnak több óvodához és a Mudroňova alapiskolához. Kis élelmiszerbolt közvetlenül a lakóházban, MHD megállók 6 perc sétára, közvetlen és gyors kapcsolat az D2-es autópályára, gasztronómiai létesítmények (Chilli pub, Pizzeria Búdková, Hotel Albrecht a Mudroňova úton), szélesebb környezetben az élelmiszerbolt Kraj, YEME, Cubicon bevásárlóközpont, Kaufland, gyógyszertár teszik az életet ebben a szép környezetben még kellemesebbé.

Ár: RK-n kérésre (az ár magában foglalja az egész folyamatot és a szolgáltatást)
Teljes terület: 153 m², ebből a lakás padlóterülete, beleértve a pincét: 148 m² (pince 1,6 m²) + erkély 5 m²

Kérelemre videó bemutatót, további fotókat és az alsó szint 3D bemutatóját küldünk, valamint bármilyen további információt, amely érdekli. Hasonlóan az Ön kérésére pontos kalkulációt / ajánlatot küldünk a jelzálogbankból, és teljes körűen biztosítjuk az egész folyamatot.

Az ingatlan teljes folyamatát, beleértve az ingatlanvásárlás és a finanszírozás folyamatának feldolgozását és biztosítását, a Babony TRE iroda intézi. Az ingatlan előkészítését fotózásra, fotósra, grafikára és homestagingre is a mi irodánk biztosítja.

Várjuk Önt. A TopRealEstate Babony csapata.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület153 m²
Hasznos terület148 m²
Emelet4
Emeletek száma2
Szobák száma4
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotateljesen átépített
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Gázigen
InternetHelyi szolgáltató
Fürdőszobaigen
Fűtésgáz
Erkély1
Pinceigen
Garázsigen
Felvonóigen
Parkolószobai
Építőanyagtégla
Felszereltség berendezett
Hőszigetelésigen
Kandallóigen
Légkondicionálóigen
Kábeltelevízióigen
Ablakokműanyag
Tájolásdéli

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-281 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása