4 szobás lakás, Zadunajská, eladó, Bratislava - Petržalka, Szlovákia

4 szobás lakás na eladó, Bratislava - Petržalka, ajánlat sz. ZR--76

Ingatlanügynökség Az emberek otthona eladásra kínál exkluzív tetőtéri apartmant, ahonnan hihetetlen kilátás nyílik a pozsonyi várra. Hihetetlen, hogy "megdöbbentő" nézetekre nem csak a nappaliból van szó, amely közvetlen látványt nyújt a nagy üvegterületeken, hanem a 110m2-es hatalmas teraszon, ahol nyári konyha és szauna található. Ez az apartman sok szóval írható le, de a virtuális túrát ezen az exkluzív lakáson keresztül használhatja - akkor ne habozzon kapcsolatba lépni velünk és szervezzen egy túrát velünk.
Disposition
Az elrendezés egy nagy nappaliból áll, amely nagyrészt a Pozsony nevezetességeire néző 2 emeleten helyezkedik el - az UFO, a Pozsonyi vár, az SNP híd és a töltés. A földszinten található egy külön WC, egy két mosdóval felszerelt fürdőszoba és egy fürdőkád, ahonnan közvetlen kilátás nyílik a pozsonyi várra, a földszinten 2 külön szobát kínálunk, amelyek közül az egyik tágas szekrényré alakul. A bonyolult terasz mezzanine emeletén egy kisebb "dohányzó" erkély található. A második emeleten egy hálószoba gardróbbal és egy zuhanyzós fürdőszobával. A hálószobából és a folyosóról a kijárat a 110m2 főteraszra. A részben fedett teraszon rengeteg hely áll a pihenésre, amit a pavilon alatt, vagy grillezéssel, vagy a szaunában télen tölthetünk el. A teraszok azonban nem érnek véget - van egy teljesen felszerelt konyha készülékekkel és külön WC-vel. Ez az apartman mindent tartalmaz.
Jellemzők és standard
Az apartman egy régebbi új épület legfelső emeletén található, 1998-ban. A lakás teljes és költséges felújításon esett át körülbelül 7 évvel ezelőtt. Nagyon jó műszaki és vizuális állapotban van. A rekonstrukcióhoz időtlen formatervű, minőségi és tartós anyagokat használtunk.
Bővítési lehetőségek:
Érdeklődés esetén lehetőség van egy szomszédos 2 szobás lakás megvásárlására, és az alsó emeleten egy másik helyiséggel bővíthető - a lakás ára € 139 000
További
A parkolás ingyenes a szomszédos utcákon, vagy a mélygarázsban - a parkolóhely költsége 16 000 € / állva.
Hely
Az SNP híd közelében, az AUPARK bevásárlóközpontban, a BRNO autópálya megkerülésének irányában, a ZILINA mellett, a városközpont közelében
b] SZOLGÁLTATÁSOK
Cégünk Houses for People kínál teljes körű szolgáltatást az ingatlan értékesítésével kapcsolatban. És a minőségi jogi szolgáltatások - szerződéseinket az ügyvéd által okozott károk esetén engedélyezzük és biztosítjuk. Alapvető díjat fizetünk Önnek a földhivatal tulajdonjogának letétbe helyezésére vonatkozó javaslatért. Ha érdekli az ingatlanok finanszírozása a hypo-n keresztül, tanácsot adunk szakembereinknek. Teljes ingatlanszolgáltatást nyújtunk és dolgozunk fel - velünk vagyunk az első városnézőtől az ingatlan átadásáig.

- Minden szöveg és fénykép tulajdonosa a Houses for People s.r.o. - a visszaélés, a másolás a bíróság által megoldódik.


  • Ingatlaniroda 76 ajánlat

Domy pre ľudí s.r.o.

Zahradnícka 46
Bratislava 82108

+421950310878

Ingatlan iroda tagja

  • Ingatlanügynök 36 ajánlat

Mgr. Ľuboš Michalík

Mgr. Ľuboš Michalík

Ingatlanügynök

+421903374550

Az Ön érdeklődését a sz. kínálat keltette fel. ZR--76. Írjon nekünk.


  • Matterport 3D-s virtuális megtekintés  • Térkép

  • Részletes információk

252 m²

252 m²

12

12

4

saját

felújított

aktív

igen

nem

TV kábel elosztása

igen

igen

1

igen

igen

saját fenntartott

Kevert

berendezett

igen

igen

igen

igen

műanyag

délkelet

igen  • Érdekelheti

Családi ház, Hrabinská, eladó, Piešťany, Szlovákia

340.000,00

Statisztikai adatok az ajánlatról
29529x listában megjelenítve
856x részletesen megjelenítve
238x részletesen megjelenítve ebben a hónapban


TOP ingatlanpartner

Ingatlaniroda LIVIANTE, s.r.o.

LIVIANTE, s.r.o.