4 szobás lakás, Sklenárova, eladó, Bratislava - Ružinov, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Ružinov
Régió.: Bratislava - Ružinov
Utca.: Sklenárova 38
78 m²
eladó - 4 szobás lakás
219.990,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges

15657x listában megjelenítve / 479x részletesen megjelenítve / 479x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Eladásra kínálunk egy igényesen kialakított, nagyobb háromszobás lakást Ružinov jó részén. A nagyobb területnek, a rendelkezésre állásnak és a külön konyhának köszönhetően a lakás egyszerűen 4 szobássá alakítható.

DIMENZIÓ, ELEKEZÉS:


A lakás elrendezése 3 szoba + külön konyha, wc össze van kötve a fürdővel. Az emelt földszinten található (kb. 2 méterrel a földtől) 6 emeleten.
A lakás mérete pincével együtt: 78,62m2, ebből a pince kb.3m2

ÁLLAPOT:


A lakás teljesen felújított: új villany + biztosítékok, műanyag nyílászárók redőnnyel, új laminált padló + járólap a konyhában, fürdőben és előszobában, új keretes belső ajtók, modernizált fürdőszoba új vízvezetékkel. A lakásban nincs konyha, teljes előkészületek folynak az új konyha beépítésére. Érdeklődés esetén felár ellenében lehetőség van a konyhabútor kiépítésére is a megrendelő kívánsága szerint.

HELYSZÍN, LAKÁSHÁZ:


Ružinov Sklenárová utca, minden polgári szolgáltatás a közelben - iskola, óvoda, bolt, kiváló közlekedési kapcsolat minden irányban. A lakóház közvetlen közelében játszótér és park található. Parkolás nyilvános a társasház előtt. A lakóépület is felújításon esett át - új lift, homlokzat, bejárati korszerűsítés, új felszállók.

Cégünk Házak embereknek ingatlan értékesítéssel kapcsolatos teljes körű szolgáltatásokat kínál. És ez a minőségi jogi szolgáltatás – szerződéseinket az ügyvéd által okozott károk esetére engedélyezzük és biztosítjuk. Ha érdekli ingatlan finanszírozása jelzáloghitel útján, szakértőinktől jelzáloghitel-tanácsadást nyújtunk. Ha úgy dönt, hogy rajtunk keresztül finanszírozza a jelzálogjogot, kifizetjük Önnek a szakértői véleményt, a zálogjog letétbe helyezésére vonatkozó javaslatot, valamint a tulajdonjog ingatlankataszterben történő letétbe helyezésére vonatkozó javaslatot. Teljes körű ingatlanszolgáltatást nyújtunk és lebonyolítunk - az első szemletől az ingatlan átadásáig veled vagyunk.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület78 m²
Hasznos terület78 m²
Emeletek száma6
Szobák száma3
Tulajdonviszonyvállalati
Ingatlan állapotafelújított
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Gázigen
Internetoptika
Fürdőszobaigen
Fűtésközös
Pinceigen
Felvonóigen
Parkolókülső
Építőanyagpanel
Felszereltség nem berendezett
Hőszigetelésigen
Légkondicionálónem
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványigen
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Tájoláskelet

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-695615 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása