3 szobás lakás, Gagarinova, eladó, Zvolen, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Zvolen
Régió.: Zvolen
Utca.: Gagarinova
85 m²
eladó - 3 szobás lakás
149.900,- €
Tegyen árajánlatot

8059x listában megjelenítve / 1165x részletesen megjelenítve / 111x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

KEDVEZMÉNYES ÁRON Kizárólag eladó egy kellemes 3 szobás lakás 85m2 alapterülettel nagy üvegezett loggiával a J. Gagarina utcában Lipovec - Zólyom környékén. A pincével együtt szép 91 m2 a lakás. A részleges rekonstrukció megtörtént. Műanyag nyílászárók, padlók, gumibetétek, a folyosón kerámia és új bejárati ajtó... A mag eredeti. A folyosón és egy szobában két beépített gardrób található. Minden szoba járhatatlan. A társasház teljes körűen felújított (szigetelés, felújított tető, közös helyiségek, kibővített és zárt erkély, új vezetékek...) akadálymentes megközelítést tesz lehetővé. Az apartmanház tiszta és jól karbantartott. A ház előtt és mögött problémamentes parkolási lehetőség van. A lakóház mögött játszótér található. A havi lakhatási költség körülbelül 180 euró. A lakás elhelyezkedése Lipovec keresett helyén található. A közelben teljes körű polgári szolgáltatások: iskola, óvoda, posta, üzletek, tömegközlekedési megálló. Ez a ház számos lehetőséget kínál a természetben való tartózkodásra. Séta a Móťovská duzzasztómű körül, Sekierská dolina (Ekoma - Bowling, tenisz, mini állatkert... ). Az ingatlan ára 165.000EUR.

BENYOMÁSUNK:


A lakás ideális annak, aki saját elképzelése szerint szeretné átalakítani a fürdőszobát és a konyhát, vagy annak, aki nem igényli a modern megoldásokat. A lakás jó állapotú. Nagy plusz egy nagy üvegezett loggia és két pince, amit ma mindenki értékelni fog. A lakás kiváló elhelyezkedéssel és kiváló elrendezéssel rendelkezik. A nappaliban két ajtó van és egy 4 szobás lakást alakíthatunk ki egyszerű válaszfallal. A gyermekes családok értékelni fogják a természet és a játszóterek közelségét. Nagy előnyt jelent a parkolóhely akár a bérháznál, akár annak környékén. A lakásban műanyag nyílászárók cseréje megtörtént, ami csökkentette a további felújítás költségeit és természetesen az energiaköltségeket. Mindenképpen ajánlom ennek az ingatlannak a megtekintését.

Ingatlanát is eladjuk. Segítünk az ingatlan eladásra előkészítésében.
Gondoskodunk Önöknek minőségi adásvételi szerződések elkészítését, szakértői véleményezést, kataszterkészítést, ingatlan átadást, energia átadást. Szükség esetén statikai felmérést, geometriai tervek elkészítését, ingatlantisztítást, jogi tanácsadást biztosítunk. Megtalálhat minket az A. Sládkovičová 1. szám alatti irodában, Zólyomban, A FŐPOSTA SZEMBENI és az SLSP mellett. Bővebb információ a tel. szám , mail:

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület85 m²
Emeletek száma8
Szobák száma3
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotarészlegesen átépített
Státuszengedmény
Hulladék elszállításigen
Gázigen
Internetoptika
Fürdőszobaigen
Fűtésközös
Erkélynem
Lodzsia1
Terasznem
Pinceigen
Garázsnem
Felvonóigen
Parkolókülső
Építőanyagpanel
Felszereltség nem berendezett
Hőszigetelésigen
Kandallónem
Légkondicionálónem
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványB
Előkertnem
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Tájolásdélnyugat

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--1019 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása