3 szobás lakás, Bebravská, eladó, Bratislava - Vrakuňa, Szlovákia

3 szobás lakás na eladó, Bratislava - Vrakuňa, ajánlat sz. ZR--64

kizárólagos Az általunk forgalmazott elrendezés tökéletesen 3 szobás lakás a város Bratislava - Nové Mesto Bebravská az utcán. Az apartman 1998-ban a lakás első emeletén található. Az első emeleten saját pince is található. A parkolás ingyenes az apartmanház előtt. A lakás alacsony üzemeltetési költsége kb. 160 € / hó + áram és gáz.

berendezések
Az apartman teljesen berendezett, amint az a fényképeken látható, beleértve a konyhát, berendezéseket (új mosógép, hűtőszekrény) és berendezéseket. Kivételek személyes dolgok. A lakás teljesen berendezett és fokozatosan felújított. Az utolsó módosítások a lakás körülbelül 1 év.

, feltéve,
A lakás elrendezése egy folyosóból áll, ahonnan a fürdőhöz jutunk (új mosógép van) + külön WC. A nagy előny egy különálló konyha, saját kamrával. Az előcsarnokból külön ruhásszekrény (külön helyiség) áll rendelkezésre. Ezután van egy hálószoba beépített szekrénnyel és egy nappalival, amely egy nagy mázas loggiára változik.
Felület: 76,57 m2 + 6 m2 erkély 2 m2 + pince = kb 84,5 m2 . Az apartman előtt van még egy udvar, amelyet a második lakásban használnak - a cipők elhelyezése stb.


Apartmanház
Régebbi új épület került alkalmazásra 1998-ban. Az apartman épülete jó állapotban van, bejárata a chipbe. Könnyen megközelíthető a kiváló szolgáltatás, üzletek. Közel OC Hron, Tesco, iskola.

Értékesítési szolgáltatásaink
Cégünk "Homes for People" kínál teljeskörű szolgáltatásokat az ingatlanok értékesítésével kapcsolatban. És, hogy a minőségi jogi szolgáltatások - a szerződésben is engedélyezett és a biztosított ellen által okozott károk az ügyvéd találkozott a alapdíjat iránti kérelem tulajdonjog átruházása az ingatlan-nyilvántartásba. Ha jelzáloghitel révén ingatlan-finanszírozást szeretne, jelzálogjogot adunk szakembereinknek. Teljes ingatlanközvetítést biztosítunk és feldolgozunk - az első látogatás alkalmával vagyunk az Ön rendelkezésére.

  • Matterport 3D-s virtuális megtekintés  • Térkép

  • Részletes információk

84.5 m²

84.5 m²

1

7

3

saját

felújított

aktív

hulladék válogatás

igen

TV kábel elosztása

igen

igen

igen

igen

igen

külső

panel

berendezett

igen

nem

nem

igen

nem

fa

  • Ingatlaniroda 68 ajánlat

Domy pre ľudí s.r.o.

Zahradnícka 46
Bratislava 82108

Mutasd a térképen

+421950310878
+421903374550
lubos.michalik@domypreludi.sk
www.domypreludi.sk

Ingatlan iroda tagja

  • Ingatlanügynök 45 ajánlat

Mgr. Ľuboš Michalík

Mgr. Ľuboš Michalík

Ingatlanügynök

+421903374550
lubos.michalik@domypreludi.sk

Az Ön érdeklődését a sz. kínálat keltette fel. ZR--64. Írjon nekünk.

Ako Dotknutá osoba súhlasím so spracovaním osobných údajov v nasledovnom znení.

  • Érdekelheti

Családi ház, Heinolská, eladó, Piešťany, Szlovákia

380.000,00

Statisztikai adatok az ajánlatról
53492x listában megjelenítve
1565x részletesen megjelenítve
630x részletesen megjelenítve ebben a hónapban