MOST PRI BA - 3 hálószobás ház külön pincével, 160 m2 alapterülettel

Ország.: Szlovákia
Város.: Senec
Régió.: Most pri Bratislave
Utca.: Poľná
134 m²
537 m²
eladó - Családi ház
180.000,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

18486x listában megjelenítve / 563x részletesen megjelenítve / 563x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kizárólag eladásra kínálunk egy érdekes, egyszintes családi házat a Pozsony melletti Most községben. A családi ház minden IS-hez kapcsolódik, és a Poľná utcában található telken található. Eredeti állapotában, saját elképzelések szerint kivitelezésre kész. Óriási előnye egy hatalmas különálló, liftes pince, amit régebben gomba- és csiperkegomba termesztésére használtak. Jelenleg használaton kívüli, átalakítások után szolgálhat: műhely, garázs, raktár, autószervíz, asztalos műhely, gyártás stb.

FŐ ELŐNYÖK:


- KIVÁLÓ HELYSZÍN
- SAROKTELEK
- HATALMAS PINCE - TÖBB MINT 160M2
- BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉG
- MINDEN VAN


ELHELYEZÉS:


A ház 3 szobás lakásnak van kialakítva, külön konyhával. Egyedi helyiségek alapterülete: Előszoba 7,6 m2 • Szoba: 20,9 m2 • Konyha 16,22 m2 • Fürdőszoba 10,45 m2 • Nappali: 26,75 m2 • Szoba 25,75 m2, hasznos terület: 107, 67 m2 + 164m2 pince. A házhoz részben pince tartozik - ebben a részben van a ház műszaki háttere - gázkazán, víztartály. A kertből külön bejárattal juthatunk el a földalatti pincébe, ahol 4 szoba található (a pincében villany, víz, lift van beépítve). A pince technológiai háttere teljes rekonstrukciót igényel.
A ház előregyártott panelek, 2 szobában padlófűtés+klíma van, a nyílászárók eredeti fa.

HELY


Pozsony melletti Most község központjában található, a Poľná és a Športová utcák által határolt telken. A közvetlen közelben (sétatávolságra) található óvoda és általános iskola, önkormányzati hivatal, posta, templom, éttermek. A buszmegálló csak pár perc sétára van a háztól. A falun belüli kiváló elhelyezkedése ellenére a ház csendes utcában található.

HASZNÁLAT:


A ház eredeti állapotában van. Jelenleg teljes átépítést igényel - az átépítést követően - lehetőség van a ház 4 szobássá alakítására, illetve bővítésére, átépítésére. Mivel a telek a község központi részén található, üzletre is használható.

FÖLD:


A ház egy kb. 27x22m méretű bekerített telken található. A ház minden közműre be van kötve (víz, villany, gáz, csatorna), a telek határán található, és elhelyezkedésének köszönhetően a telek 537 m2 nagyon jól használható. Az ingatlanon egy aszfaltozott terasz is található - részben a családi ház bejárata, részben parkolóhely. A villany és a víz be van kötve a kertbe.

Ezt az ingatlant a Házak embereknek
cégen keresztül kínálják - az ügynöki jutalék tartalmazza az ingatlan átruházásával járó díjakat - az ingatlankataszterben történő letétbe helyezési javaslat alapdíját€ összegben 100, az eladók szerződéseken szereplő aláírásának ellenőrzési díja, a szerződések elkészítése és a szerződések ügyvéd általi engedélyezése, 1,5 millió euróig terjedő kárbiztosítás, jelzáloghitel-tanácsadás és teljes körű ingatlanszolgáltatás.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe537 m²
Beépített terület134 m²
Terület134 m²
Hasznos terület134 m²
Emeletek száma1
Szobák száma3
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotafelújításra szoruló
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Vízvízvezeték hálózat
Villany230/400V
Gázigen
Csatornahállózatigen
InternetTV kábel elosztása
Fürdőszobaigen
Fűtésgáz
Teraszigen
Pinceigen
Parkolóigen
Mérnöki hálózatokigen
Építőanyagpanel
Felszereltség nem berendezett
Hőszigetelésnem
Tetőeredeti
Kandallóigen
Légkondicionálóigen
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványigen
Előkertigen
Megközelíthetőségigen
Ablakokfa
Terepsík
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-LM-25 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!