Eladó Építési telek, Építési telek, Hájniky, Zvolen, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Zvolen
Régió.: Sliač
Utca.: Hájniky
9417 m²
eladó - Építési telek
178.923,- €
19,- €/m2
Tegyen árajánlatot

3841x listában megjelenítve / 201x részletesen megjelenítve / 59x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Befektetési lehetőség! Kizárólag eladásra kínálunk egy napos telket a kerület szélén. Sliač - Hájniky, Kováčová fürdőváros közelében. Az LV-n állandó gyepként nyilvántartott 9417 m2-es telek, a folyamatban lévő családi házak építése közelében található. Aszfaltos beálló, közművek elérhetőek. Sliač ideális helyen található két város között, mindössze 12 km-re Besztercebányától és 5 km-re Zólyomtól.
A terület másik előnye a Krupina - Zólyom - Besztercebánya és Pozsony - Zólyom - Lučenec állami út közelsége. A Kováčová melletti területet besztercebányai modern négysávos autópálya is átszeli. A falu a Zólyomi járás részeként jelenleg a legnagyobb fejlődési dinamikával rendelkező falvak közé tartozik. Sliač és Kováčová falvak gazdag fürdőhagyományokkal rendelkeznek, teljes létesítményekkel, teret adva a családi életnek, a munkának és az aktív pihenésnek. A falut körülvevő gyönyörű természet lehetőséget biztosít a szabadidő aktív eltöltésére, pihenéssel, a falu környezete megfelelő feltételeket biztosít a kikapcsolódásra, túrázásra, kerékpározásra. Az egész évben nyitva tartó Üdülőpark vízi attrakciókat kínál, a gombászok kedvelt úti célja a helyi erdők, a kerékpárosoknak pedig az aszfaltos és erdei utak. Vételár 42 euró/m2.
Gondoskodunk Önöknek minőségi adásvételi szerződések elkészítését, szakértői véleményezést, kataszterkészítést, ingatlan átadást, energia átadást. Szükség esetén statikai felmérést, geometriai tervek elkészítését, ingatlantisztítást, jogi tanácsadást biztosítunk. Megtalálhat minket az A. Sládkovičová 1. szám alatti irodákban, Zólyomban, A FŐPOSTÁVAL SZEMBENI és az SLSP mellett. Bővebb információ a tel. szám , email:

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe9417 m²
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Tájolásdéli
Terepenyhe lejtőn

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--1039 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!