Eladó 4 emeletes épület különböző felhasználási lehetőségekkel Pozsony

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Staré Mesto
Régió.: Bratislava - Staré Mesto
Utca.: Kubániho
481.64 m²
eladó - Irodahelység
2.000.000,- €
Tegyen árajánlatot

6787x listában megjelenítve / 876x részletesen megjelenítve / 876x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

A Babony TRE eladásra kínál egy szép, kellemesen világított 4 emeletes épületet az Óváros peremén, közel a Horský parkhoz, egy csendes környéken a Kubániho utca családi és lakóépületekkel beépített területén, saját kerttel. Ez a viszonylag új, 20 éves épület, melynek nem lakóterületei közel 500 m²-t tesznek ki, és egy 9,3 m²-es erkéllyel rendelkezik, jelenleg modern adminisztratív épületként működik, különféle felhasználási lehetőségeket kínál. A változatos területi elrendezés, kiváló közlekedési hozzáférés és saját parkoló 5-6 autó számára (lehetséges további 4 parkolóhely kialakításával) ideális választás egészségügyi intézménynek (egynapos sebészet, plasztikai sebészet, fogorvosok, pszichológusok), modern sportlétesítménynek, oktatási intézménynek (nyelviskola, magániskola, óvoda, szabadidős központ), lakóháznak. Az épület területei ideálisak ügyvédek, építészek és végül, de nem utolsósorban informatikai cégek számára.

Épület:



2003-ban átadott
3 föld feletti emelet, 1 föld alatti emelet (szuterén)
Az épület alapterülete: 162 m² a teljes telekterületből (536 m²), kert (az épület körüli terület): 374 m²
Külső falak és válaszfalak Porotherm téglából; az 1-3. föld feletti emeleteken belső falak találhatók teljes vagy üveg panelekkel.

Elrendezés:



Föld alatti emelet (115,19 m²): 5 helyiségből áll, köztük két garázs (kétállásos garázs és egyállásos garázs), kazánház, raktár, takarító szoba, légkondicionált helyiség számítástechnikai berendezéseknek, folyosó és lépcső, amely a 1. emeletre vezet.
emelet (122,77 m²): 3 helyiséget tartalmaz, köztük egy nagy, nyitott iroda, egy második helyiség titkárságnak és egy zárt iroda. A felszereléshez konyha és szociális berendezések tartoznak, amelyek folyosóból és 2 WC-ből, előszobából és lépcsőből állnak, amelyek a 2. emeletre vezetnek.
emelet (127,82 m²): hasonló elrendezés az 1. emelethez, egy nagy nyitott térrel és két kisebb szobával, elválasztó falakkal teljes és üveg panelekkel, felszerelésekkel konyha és szociális berendezés, amely folyosóból és 2 WC-ből, előszobából és lépcsőből állnak, amelyek a 3. emeletre vezetnek.
emelet (115,86 m² + 9,30 m²): az épület legfelső emelete. Itt található egy folyosó, 2 helyiség, amelyek közül az egyik nagy nyitott iroda, a másik zárt tárgyaló. A felszerelések közé tartozik konyha és szociális berendezés, amely folyosóból és 2 WC-ből áll. Ezen a szinten található egy szép kilátással rendelkező erkély.

Elhelyezkedés:



Az Óváros peremén, közel a Horský parkhoz, a Patrónka-hoz, a Kaufland-hoz, tömegközlekedési megállókhoz (Depo Hroboňova, Dubová), sportlétesítményekhez, általános iskolához, óvodához, vendéglátóhelyekhez.

Előnyök:



Magas minőségű, viszonylag új, 20 éves, égetett Porotherm téglából készült épület kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal.
Az adminisztratív épület elhelyezkedése szempontjából kiválóan megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel, még csúcsforgalmi időszakokban is (3 fő közúti útvonal a város elhagyásához).
Saját telek (kert) – pihenésre alkalmas hely, további parkolóhelyek kialakítási lehetősége.
3 parkolóhely a garázsban, 2-3 saját parkolóhely az épület zárt területén.
Az épület elrendezése és elhelyezkedése sokoldalú felhasználást tesz lehetővé (egészségügy, oktatás, kereskedelmi helyiségek, adminisztráció, sport, lakás).
Viszonylag alacsony havi üzemeltetési költségek nagy épülethez.
Légkondicionált szoba számítástechnikai berendezéseknek, 2 különböző független internetkapcsolat.

Saját gázkazán.


Az épület azonnali használatának lehetősége, jelentős javítások nélkül.
2 internetkapcsolat: egy mikrohullámú és egy kábelen keresztül.
Ár:
2.000.000 (végső ár magában foglalja az ingatlan átadásának teljes folyamatát és szolgáltatásait)

Telekterület: 536 m², épület alapterülete: 162 m², az épület hasznos területe (az összes emelet együtt): 481,64 m²
Kérésre videótúrát, további információkat és képeket küldünk, amelyek érdekelnek. Hasonlóan, az Ön megkeresésére pontos kalkulációt/ajánlatot küldünk egy hitelintézettől, és teljes körűen kezeljük a folyamatot.

A Babony TRE iroda teljes körű szakmai szolgáltatásokat nyújt az ingatlanvásárlási folyamat feldolgozására/feldolgozására és a finanszírozás biztosítására. Az ingatlan előkészítését a fényképezéshez, fényképészhez, grafikushoz vagy otthoni stílusigazításhoz szintén az irodánk biztosítja.

Várjuk Önt. A Babony csapat. Team TopRealEstate Babony.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület481.64 m²
Hasznos terület481.64 m²
Emeletek száma3
Tulajdonviszonyvállalati
Ingatlan állapotaeredeti állapot
Státuszaktív
Internetmásfajta kapcsolat
Fürdőszobaigen
Erkélyigen
Garázs3 autó
Felvonónem
Parkolóigen
Felszereltség berendezett
Hőszigetelésigen
Légkondicionálóigen
Megközelíthetőségnem
Ablakokműanyag

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-820296 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!